Memurlar arabaşında bir araya geldi

Memurlar arabaşında bir araya geldi

Kırıkkaleli memurlar, soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez çorbası arabaşında bir araya geldi. Memurlar Derneği Salonu?nda gerçekleşen programda birbiri ardına sallanan kaşıkların ardından koyu bir sohbet başladı.

KIŞIN VAZGEÇİLMEZ ÇORBASI

Kış gecelerinin vazgeçilmezi olan arabaşı, yenilmeyen yutulan ve içinde ki birçok baharatla birlikte gribin ilacı olarak nitelendiriliyor. Arabaşının Yozgat yöresi yemeklerinden bir olduğunu hatırlayan Memurlar Derneği Başkanı Karaca Sarı,  çorbanın Yozgat?a komşu olan Kırıkkale?de çok sevildiğini söyledi.

 

ÇORBANIN FAYDALARI

Arabaşının çorbasının çok güzel olduğunu ifade eden Sarı, ?Bu içildikten sonra hazmı da çok kolay. Arabaşı çorbası da çok lezizdir. Kışın gribal hastalıklara da çok iyi gelir. Çünkü kanatlı hayvanların etiyle yapıldığı için hem insanların vücudu için bağışık kazandıran ve için de ki baharatlarıyl da farklı bir özellik taşıyor. Arabaşı yenmez yutulur. Onun için de yapılışıyla ve yenilişiyle arabaşı." dedi.

 

KIŞ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Yeni yılın ilk programını gerçekleştirdiklerini açıklayan Sarı,? Bu etkinliğimiz kış boyunca devam edecek. Burada amacımız meslektaşlarımızla kaynaşarak, birlikteliğinin sağlanması, tecrübe ve düşüncelerimizin ortaya konularak fikirlerin değerlendirilmesini yapmak olacak. Bu kapsamda ne kadar birlikte ve beraber olursak o kadar memleketimiz için güzel şeylerin üretileceğine inanıyoruz. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Bu vesile ile programımıza katılan memurlara ve üyelerimize teşekkür ediyorum.? diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti