Memur sendikalarından istifalar sürüyor

Memur sendikalarından istifalar sürüyor

Geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde görev yapan idareci ve personel olmak üzere 40 memurdan sonra Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi?nden 25, Anadolu Öğretmen Lisesinden 15 öğretmenin daha bağlı bulundukları sendikalardan istifa ettikleri

SENDİKA YÖNETİCİLERİNE TEPKİ İSTİFASI
Memurların özlük haklarını korumak ve savunmak, yapılan haksızlıklara dur demek amacıyla 1992 yılından itibaren faaliyetlerine başlayan memur sendikalarının hepsinin de mutlaka siyasi bir görüşe yakın oldukları ileri sürülüyor, Sendikaların kendilerine yakın bir siyasinin iktidara gelmesi halinde de memur haklarını bir yana bırakıp hükümetin istekleri doğrultusunda hareket ettikleri idda ediliyor. Bu gerekçeyle Süleyman Demirel Anadolu Lisesinden 40 öğretmen ve idareciden sonra diğer Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesinden idareci ve öğretmenlerin bağlı bulundukları sendikalardan istifa ettikleri ileri sürüldü.

 

SENDİKASIZ OLMAYI TERCİH EDİYORLAR
2012 yılında yürürlüğe gireceği vaat edilen sendikalar kanununun henüz yürürlüğe girmemesini de gerekçe gösteren öğretmen ve idarecilerin sayısının giderek artacağı tahmin ediliyor. Süleyman Demirel Anadolu Lisesinden sonra Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinden 25, Anadolu Öğretmen Lisesinden 15 olmak üzere toplam 40 öğretmen ve idarecinin daha bağlı bulundukları sendikalarından istifa ettikleri ileri sürüldü. İstifaların diğer okullarda da artarak süreceği iddia edildi.

 

 

 



cenk işler
13.03.2012 14:55:43
sorunlu bir haber.afaki yaklaşımlarla yapıldığı görülüyor. Editör: Sizde gerçek isim ve mail verip korkmadan yazarsanız bizde o sorunu çözeriz diye umuyoruz(!)

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ