Memur Sen´de Yalçın dönemi

Memur Sen´de Yalçın dönemi

OKTAY SÜMER´İN İSTİFASIYLA BOŞALMIŞTI

OKTAY SÜMER´İN İSTİFASIYLA BOŞALMIŞTI

Memur Sen´de Yalçın dönemi

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanlığını yürüten Oktay Sümer´in istifa etmesinin ardından Keskin Öğretmenevi Müdürü Yaver Yalçın, Eğitim Bir Sen başkanlığına getirildi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanlığında yaşanılan istifanın ardından, yapılan seçim sonucunda eğitim camiasının yakından tanıdığı Keskin Öğretmenevi Müdürü olarak görev yapan Yaver Yalçın, sendikanın başkanlığına getirildi. Eğitim çalışmalarında başarılara imza atan Yalçın, hak ve hukuk mücadelesinin korunması yönünde de görev yürüteceğini ifade etti.

HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Yalçın, ?Memur Sen ve Eğitim Bir Sen´e başkanlık ve yönetim kurlu üyeliği olmak üzere uzun yıllar emek veren değerli başkanımız Oktay Sümer, bulunduğu görevden istifa etmiştir. 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da, Milli Eğitim camiasında Eğitim Bir Sen´in yetkiyi almasından sonra zirvedeyken bu onurlu görevi arkadaşlarına teslim eden Sümer´e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.?

BÜYÜK MÜCADELE VERECEĞİZ

?Ülkemizde hak arama mücadelesinin öncülüğünü yapan ve her zaman da yapmaya devam edecek olan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen´in yeni başkanı olarak, sendikamızı layık olduğu yeri üzerine çıkarmak için var gücümüz ile çalışacağız? dedi.

Haber Merkezi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ