Memur Sen Bayrağını alıp gidecek

Memur Sen Bayrağını alıp gidecek

BU MESELE MİLLİ BİR MESELE

Memur Sen Bayrağını alıp gidecek

Memur-Sen İl temsilcisi Oktay Sümer Ankara Sıhhiye´de yapılacak olan ?Teröre hayır, kardeşliğe evet´ mitingine katılacaklarını bildirdi. Sümer bu meselenin sadece sendikaların meselesi olmadığını belirterek Kırıkkalelilerin bu organizasyona destek vermelerini istedi.

BU MESELE MİLLİ BİR MESELE

Ankara´da ?Bayrağını al gel? sloganı ile organize edilen büyük yürüyüşe konfederasyon olarak katılacaklarını açıklayan Memur Sen Kırıkkale il temsilcisi Oktay Sümer bu meselenin sadece sendikaların değil tüm ülkenin milli meselesi olduğunu söyledi. Bu amaçla Perşembe günü yapılacak olan organizasyonda yer almak üzere Ankara´ya gideceklerini belirten Sümer tüm Kırıkkalelileri de bu büyük yürüyüşe destek vermeye çağırdı. Sümer ?Konfederasyon alarak biz bayrağımızı alıp gideceğiz? dedi.

TERÖR TÜM TOPLUMU ETKİLİYOR

Terörün toplumun huzurunu kaçırdığını, yapılan toplantıların ardından14-15 kuruluş olarak ortak bir tavırla, Perşembe günü yapacakları ?Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet´ yürüyüşle tepki ve mesajlarını ortaya koyacaklarını belirten Sümer, Ankara Sıhhiye Meydanı´nda gerçekleştirileceği duyurulan yürüyüşün teröre karşı ortak bir tavır sergilemek, kardeşliği güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilecek. Ortak payda insan haklarına ve hukuka saygı olduğunu söyledi.17 Eylül Perşembe günü, saat 16.30´da Türkiye?nin dört bir yanından gelip, Ankara´da toplanma kararı kaldıklarını bunun için herkesin bu organizasyona davetli olduğunu kaydetti.

TÜM KIRIKKALELİLERİ DAVET EDİYORUZ

Oktay Sümer ?Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan tüm halkımızı bu toplanmaya davet ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz kardeşliğimizdir, gelin kışkırtıcı söylemleri bırakalım, toplumu germeyi bırakalım. Başka bir Türkiye yok. Teröre ortak bir tavırla ?hayır´ demek çok önemli. Kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi gerekmektedir.? İlk defa Türkiye´de bu çapta böyle bir birliktelik gerçekleşecek, O gün bütün işyerlerinin, evlerin ve okulların bayraklarla donatılması çağrısında bulunuyoruz. Biz Memur-Sen olarak Perşembe günü Türkiye genelinde iş bırakıyoruz, o gün hizmet üretmeyeceğiz, ?kardeşlik vurgusu´ yapacağız? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ