Memleketime hizmet etmek için geldim

Memleketime hizmet etmek için geldim

20. Dönem Kırıkkale Milletvekili Recep Mızrak dün parti binasından MHP'den Kırıkkale Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

25’NCİ DÖNEM MİLLETVEKİLİ

Parti binasında İl Başkanı Erdal Baloğlu’na müracaat dosyasını sunan MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mızrak, “07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, daha önceden Milletvekili olarak hizmet ettiğim ve bundan büyük mutluluk duyduğum memleketim Kırıkkale’ye ve Ülkemize hizmete devam edebilmek için aday adaylığı müracaatında bulundum.”

BELİRSİZLİKLERLE DOLU BİR HAL

Mızrak, “Ekonomi yönünden, Dünyanın en kırılgan Ülkesi ve geleceği belirsizliklerle dolu bir hale gelinmiştir. Dünya Ülkeleri arasında ekonomik büyüklük itibariyle daima ilk 20`de yer alan Türk Ekonomisi, maalesef Mart 2015 itibariyle muhtemelen ilk 20` de değildir artık. 2012 sonu itibariyle kişi başı Milli Gelir sıralamasında 184 Ülke arasında 62 `inci iken, bugün 12,13 basamak birden gerilemiştir. Döviz cinsinden gelir ile gider arası fark anlamına gelen "Cari Açık" da oransal olarak Dünya liderliğine oynanmaktadır.”

İŞSİZLİKTEKİ YÜZDE 10.9

Mızrak, “İşsizlikteki yüzde 10.9 gibi bir işsizlik oranıyla gene Dünya Ülkeleri arasında Mısır ve Güney Afrika`dan sonra 3`üncü sırada bulunmaktayız. Potansiyel işgücünü, yani iş bulamama ümidiyle iş talebinde bulunmayanların dâhil edilmesi halinde bu oran % 18 `i bulmaktadır. Gençlerdeki işsizlik oranı ise % 20`nin üzerindedir. Gelir dağılımında adaletsizlik yönüyle Şili ve Meksika`dan sonra 3`üncü sırada bulunmaktayız. Memuruna, Emeklisine 2015 Yılı ilk 6 ay için verdiği zam yılın daha ilk ayında, gıda maddelerindeki % 3 `ü geçen enflasyon karşımda erimiştir. Köylü, Üretici perişandır. Ne kadar büyük çiftçi isen perişanlığın bir o kadar büyük olmakta, elde ettiğin gelirden elde kalan, yeniden ekip biçmeye yetmemektedir.

ANKARA ARENA SALONU

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise 21 Mart 2015 tarihinde MHP’nin 11’nci olağan kongresinin yapılacağını söyleyerek, “Kongremiz Ankara Arena Salonu’nda yapılacaktır. 21 Mart’ın önemi Türk Bayramı olan Nevruz’un yıldönümüdür. Son yıllarda bölücüler bu bayramı kendilerine mal etmeye çalışsalar da bu bir Türk Bayramı’dır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bir milyon ülkücü ile bu genel kurulu icra edip nevruzu kutlamak niyetindedir. Kırıkkale İl Başkanlığı olarak ücretsiz araç temin ediyoruz.”

BAŞARILAR DİLEDİ

İl Başkanı Baloğlu, aday adayı tanıtım toplantısında Recep Mızrak’a çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek “20. Dönem Milletvekilimiz Recep Mızrak diğer aday adayı arkadaşlarımız ile uyum içerisinde çalışıyor. 7 Haziran’da çıkaracağımız 3 Milletvekili ile bu çalışmalarımızı taçlandıracağız. Biz buna teşkilat olarak inanıyoruz. Eminim ki sizlerde bu bilinçtesiniz. Herkes taşın altına elini koydu. Sonuna kadar mücadele edeceğimizden emin olun” dedi. 



İLHAT
20.03.2015 21:06:08
ALMANYADAN MI GELMİŞ.

Burhan
21.03.2015 11:18:28
Hıı evet Almanyadan gelmiş.. Neyse sana cevap yazarak zaman harcanmaz! Yolunuz açık olsun sayın vekilim sizin gibi dürüst siyasetcilere her zaman ihtiyacımız var.

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı