Mekatronik Topluluğu madalyayla döndü

Mekatronik Topluluğu madalyayla döndü

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ`NDEN ULUSLARARASI BAŞARI

Mekatronik Topluluğu madalyayla döndü

Kırıkkale Üniversitesi Mekatronik Topluluğu 14-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Romanya'nın Bükreş kentinde gerçekleştirilen ve toplam 51 ülkenin katıldığı International Informatics Project Competition 2015'de Robotics Competition alanında yarışmalara katıldı.

HEDEFİMİZ BÜYÜDÜ

Yarışmalarda Sefa Bulut Gümüş, Batın Demircan ve Çağatay Korkut birer bronz madalya kazandılar. Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver, Mekatronik Topluluğu'nun başarılarının ülke sınırlarını aştığından duyduğu mutluluğu ifade ederken gelecek yıl ki hedeflerinin büyüdüğünü belirtti. 

MUTLU VE GURURLUYUZ

Topluluk başkanı Sefa Bulut ise Uluslararası bir yarışmada ülkemizi ve üniversitemizi başarı ile temsil etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizlere her zaman büyük destek veren, arkamızda duran başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem Yıldız olmak üzere, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Erişen, KUZEM Müdür Yrd. Doç. Dr. Murat Lüy ve bizlerden hiçbir fedakârlığı esirgemeyen danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver'e müteşekkiriz” diye konuştu. Yarışma dönüşü Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, kendisini makamında ziyaret eden topluluk üyeleri ve topluluk akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver`i başarılarından dolayı tebrik edip, gurur duyduğunu belirtti.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu