Mehmetçik, terör örgütlerine karşı destan yazıyor

Mehmetçik, terör örgütlerine karşı destan yazıyor

CHP KIRIKKALE İL BAŞKANI AV. AHMET ÖNAL, AFRİN´DE ŞEHİT OLAN 8 MEHMETÇİK İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

CHP KIRIKKALE İL BAŞKANI AV. AHMET ÖNAL, AFRİN´DE ŞEHİT OLAN 8 MEHMETÇİK İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Mehmetçik, terör örgütlerine karşı destan yazıyor

Afrin´de süren Zeytin Dalı Harekâtı sırasında haince şehit edilen 8 askerimizin, Türk Milletinin daima gönlünde yaşayacağını belirten CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal, ?Afrin´e yönelik düzenlenen harekâtta yaşanan menfur terör saldırısını, tüm Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak lanetliyoruz. Kaybettiğimiz her fidanımıza yüce Allah´tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Yaralı olan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz? dedi.

ZEYTİN DALI HAREKÂTINA EN BAŞTAN BERİ DESTEĞİZ

Ülkemizin güneydoğu sınırlarının hemen yanında terör örgütleri PKK-YPG´nin bölgede etkili olma çabalarına karşı kahraman ordumuzun destan yazdığını ifade eden Önal açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Bu terör yuvalarını yok etmek üzere büyük emek ve özveriyle askeri operasyonlar düzenlenmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Afrin operasyonunu başından beri destekliyoruz. Bu hususta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu birçok kez açıklama yapmış ve kahraman Mehmetçiğimize başarılar dilemiştir.?

EV VE İŞYERLERİNE BAYRAĞIMIZ ASALIM

?CHP Kırıkkale İl Başkanlığı olarak şehit olan kahraman askerlerimize minnet duygularımızı sunmak, en son terör saldırısında hayatını kaybeden askerlerimizin maneviyatını yaşatmak adına ev ve işyerlerimize Türk Bayrağı asıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimiz de bu konuda bir çalışma başlatmış ve tüm il örgütlerine ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asılması konusunda talimat göndermiştir. CHP Kırıkkale İl Başkanlığı olarak bizler de Kırıkkaleli vatandaşlarımızın evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asarak desteklerini sunmalarını istiyoruz.?

HEPİMİZ BİRLİK OLMALIYIZ

Ülke güvenliğini ve ulusal çıkarlarımızı ilgilendiren tüm konularda başta siyasi partiler olmak üzere, her kurum ve kuruluşun amasız, fakatsız bir araya gelmeleri gerektiğin vurgulayan CHP İl Başkanı Önal, ?Ülke güvenliği ve refahı bir araya gelebilmemizin en önemli kriteri olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimize görevlerinde başarılar diliyor, Afrin operasyonunu başarıyla tamamlayarak yurdumuza dönmelerini temenni ediyoruz? şeklinde açıklamasına sonlandırdı.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız