Mehmetçik için hafta sonu mesai yaptılar

Mehmetçik için hafta sonu mesai yaptılar

SİLAH FABRİKASINDA İŞÇİLERİ, HAFTA SONUNDA ÜCRETSİZ ÇALIŞARAK ÜRETİMİ ARTIRDILAR

SİLAH FABRİKASINDA İŞÇİLERİ, HAFTA SONUNDA ÜCRETSİZ ÇALIŞARAK ÜRETİMİ ARTIRDILAR

Mehmetçik için hafta sonu mesai yaptılar

İşçilerden Mehmetçiğe bir anlamlı destek daha geldi. MKE Silah Fabrikası çalışanları Afrin´de mücadele eden Türk ordusuna destek amacıyla gönüllü olarak ücretsiz hafta sonu mesaisi yaptı.

İLYAS CANÖZ ÖNCÜLÜK ETTİ

Fabrika işçisi İlyas Canöz öncülüğünde bir araya gelen MKE Silah Fabrikası işçileri fabrika müdürlüğüne verdikleri dilekçelerle hafta sonu gönüllü olarak çalışmak istediklerini belirttiler. Afrin´de süren operasyona destek amacıyla gönüllü ücretsiz mesai talepleri kabul gören işçiler hep birlikte tatil günlerinde fabrikaya gelerek çalışmaya başladılar.

GEREKİRSE CEPHEYE BİLE GİDERİZ

İşçilerin aldıkları karar hakkında açıklamalarda bulunan fabrika çalışanı aynı zamanda Türk Metal-Sen Kırıkkale Şubesi Sekreteri Levent Öztürk, ?İşçi arkadaşlarımız askerlerimizin yanlarında olarak onlarda vatana faydalı olmak için bugün için iş başı yaparak bizler de varız dediler. Ülkemiz için, vatanımız için, ordumuzun silah üretimini daha da artırmak için hafta sonu tatillerini askıya alarak gönüllü çalışma kararı alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün için çalışma kararı alarak silah fabrikamızda ne görev verildiyse harfiyen yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Afrin´de görev alan Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü