Mehmetçiğimizin yanındayız

Mehmetçiğimizin yanındayız

TÜM MUHTARLARDAN AFRİN´E ANLAMLI DESTEK

TÜM MUHTARLARDAN AFRİN´E ANLAMLI DESTEK

Mehmetçiğimizin yanındayız

Tüm Muhtarlar Derneği, Afrin´de, başlatılan ?Zeytin Dalı Harekâtına´ destek vermek için toplantı yaptı. Toplantıda Mehmetçiğin yanında göreve hazırız mesajı verildi.

ÖNCELİKLE DUALARIMIZLA YANLARINDAYIZ

Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla sınır ötesinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Afrin ?Zeytin Dalı? operasyonuna bir destek de Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve üyelerinden geldi. Milyonlarca insanın sevgisi, duasıyla operasyon gerçekleştiren Mehmetçikler, halkın desteği ve vatan sevgisiyle operasyonuna devam ediyor.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Birlik ve beraberliğin sergilendiği açıklama sırasında Başkan Pehlivanlı ve dernek üyeleri Türk Bayrağı açarak, hain terör örgütü mensuplarına vatanın bölünemeyeceği mesajını verdiler. Dernek Başkanı Pehlivanlı, ?Kırıkkale´de bulunan muhtarlar olarak askerimizin, polisimizin, devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız. Sınır bölgesinde güvenliğimizi tehdit edici hainlere karşı yapılan bu operasyonu sonuna kadar destekliyoruz? dedi.

MİLLETİMİZ TEK YÜREK OLMUŞTUR

Pehlivanlı, ?Terör kimden gelirse gelsin, terör suçu kime karşı işlenirse işlensin bir insanlık suçudur ve asla kabul edilemez. Her ne kadar ülkelerin silahlı gücü uluslararası alanlarda asker imkânlarla ölçülüyor olsa bile; vatanına, milletine, devletine ve bayrağına karşı en ufak bir tehdit olduğunda, milletimiz tek yürektir.?

BAYRAĞIMIZ HER ZAMAN DALGALANACAK

?Cephede görev yapan askerlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu aziz milletin geçmişte olduğu gibi nasıl ki yedi düvele karsı kurtuluş mücadelesi vermiş ise bu vatan toprakları şehit kanları ile kazanılmıştır. Bu günde kanımızı ve canımızı, devletin bekası, milletin huzuru, İslam birliği var olduğumuzu beyan ederiz. Bizlerin arasına nifak tohumu atanlara asla fırsat vermeyecek, kanımızın son dalmasına kadar canımızla, malımızla toprağımızı korumaya ve kollamaya dün olduğu gibi bugün de varız. Devletimizin yapmış olduğu Zeytin Dalı Operasyonun yanındayız ve destekliyoruz, bu topraklar şehit kanları ile bizlere emanet bırakılmış olup, bayrağımızı asırlar boyu dalgalanacağını belirtmek isteriz" dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ