Mehmetçiğe en anlamlı destek

Mehmetçiğe en anlamlı destek

DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BİRLİĞİ TARAFINDAN TOPLANAN KOYUN VE KEÇİLER DUALARLA GÖNDERİLDİ

DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BİRLİĞİ TARAFINDAN TOPLANAN KOYUN VE KEÇİLER DUALARLA GÖNDERİLDİ

Mehmetçiğe en anlamlı destek

Kırıkkale İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği öncülüğünde Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrin´e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına katılan Mehmetçikler için Toplanan koyun ve keçiler düzenlenen törenle yola çıktı.

HAYVANLAR DUALAR EŞLİĞİNDE YOLA ÇIKTI

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye´nin Afrin bölgesindeki terör unsurlarını temizlemek için düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtına destek olmak amacı ile Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy´un öncülüğünde tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törene Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın yanı sıra AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Selami  Arslan, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇOBANLARDAN EN ANLAMLI DESTEK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören Kur´an tilavetinin okunmasıyla devam etti. Birlik Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy, ?Ülkemizi tehlikeye sokan her durumla mücadele eden Kahraman Ordumuza Peygamber mesleği olan çobanlarımızın Peygamber ocağına da desteği olsun istedik. Bunun için yetiştiricilerimizin talebi üzerine ilimizin plaka numarası olan 71 adet koyun/keçi yardımı için başladık. Ancak sayı tamamlandı. İhtiyaç yok dememize rağmen yetiştiricilerimizden gelen yoğun istek ve talebi karşısında fazla toplamak zorunda kaldık. Hala yardım etmek isteyen yüzlerce yetirticilerimizden de bağışlarını alamadık? dedi.

PEYGAMBERİMİZİN MESLEĞİNİ YAPIYORUZ

Yaptığı açıklamada peygamber mesleğini yürüttüklerini ve Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde göreve her daim hazır olduklarını belirten Kırıkkale İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kürşat Ulusoy: ?Bizi çoban diye küçük görenler, benim oyum çobanın oyuyla bir mi diyerek kendini bilmezler ve diğerleri bir kere daha görmeleri gerekir ki çobanlar bu milletin asil evlatlarıdır. Ben hep söylüyorum çobanlık bir peygamber mesleğidir. Peygamberimizin temel eğitimlerinde çobanlık vardır. Bu kutlu görev bir kez daha  Allah´ın lütfu olan bu mesleği yürütmekten gurur duymamıza vesile olmuştur? dedi.

HER ŞEY MEHMETÇİK İÇİN VATAN İÇİN

Kurbanlıkların Arfin´e uğurlanması için düzenlenen törende Vali Haktankaçmaz, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik´te birer konuşma yaptı. Yaptıkları konuşmalarda ?Her şey Mehmetçik için, vatan İçin? dediler.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ