Mehmet Varlıoğlu Orta Okulu Karadeniz Turunda

Mehmet Varlıoğlu Orta Okulu Karadeniz Turunda

Kırıkkale Mehmet Varlıoğlu Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri için Karadeniz turu düzenledi.Okul İngilizce Öğretmeni ve Gezi İnceleme Kulübü Rehber öğretmeni Haydar Bakır , ‘Bu yıl 6. sını düzenlediğimiz Okul gezileri serimize Karadeniz bölgesini de eklemi

ÖĞRENCİLERİN BİLGİLERİ ARTIYOR

Haydar Bakır, bu tür gezilerde öğrencilerimizin bilgi ve görgülerinin arttığını, farklı bölgelerin farklı doğal çevrelerini, kültürlerini görmelerinin eğitimleri için önemli olduğunu söyledi. Karadeniz bölgesinde, Trabzon Sümela Manastırı, Uzungöl, Ayasofya Camiini gezen gurup akşam Rize iline hareket ederek Rize Anadolu Öğretmen Lisesi ve Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri tarafından misafir edildi. 

 

ÖĞRENCİLER MEMNUN KALDI

Burada gördükleri misafirperverlikten memnun kalan öğrenciler, okulda okuyan öğrencilerle kaynaşarak hoş vakit geçirdiler.Pazar günü ise Çaykur çay fabrikasını gezerek çay üretimini yerinde gören öğrencilerin her gün kullandıkları çayın nasıl içilebilir hale getirildiğini görmelerinden memnun oldukları gözlendi. Fabrika turunun ardından Ayder yaylasına hareket eden kafile, Karadeniz bölgesinin yemyeşil doğası karşısında büyülendi. Ayder yaylasında  bol bol fotoğraf çektiren gurup akşam üzeri Kırıkkale’ye hareket etti.

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ