MEHMET GÖK SEZONU KAPATTI

MEHMET GÖK SEZONU KAPATTI

Kırıkkalespor?un gelecek vaat eden genç yetenek orta saha oyuncusu Mehmet Gök, kasığından sakatlandı. Gerçek ismi Osteitis Pubis olan sakatlığın ciddi manada genç oyuncuyu rahatsız ettiği öğrenildiği. Bu sakatlığın ardından Teknik direktör Aydoslu, oyuncu

EN UFAK HAREKETTE AĞRI YAPIYOR
Kulüp doktorunun yaptığı açıklama da, özellikle futbolcular olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı kullanım sakatlıklarından birisi olduğu söylendi. ?Uyluk iç yan kaslarının kasığa yapıştığı bölgede ağrı ile karakterizedir. Bu bölgede hem karın kasları hem de uyluk iç yan kasları kasık ta pubis isimli kemiğe yapışırlar. Tendon hasarı yanında asıl olarak pubis kemiği içinde ödem gözlenir. Tanı için MR oldukça yararlıdır. Bölgedeki diğer olası hastalıkları ekarte etmek oldukça önem taşır. Osteitis pubis başlangıç döneminde ağrı özellikle antrenman sonrası ağrılar ile seyreden Osteitis Pubis zamanla antrenman sırasında da ağrı oluşturur. İlerlemiş durumlarda karın kası zorlamalarında da (mekik çalışması, hapşırma vs.) ağrı oluşur? dendi.
 
TRİBÜNDEN DESTEK VERECEĞİM
Sakatlıktan ötürü üzgün olduğun belirten Mehmet Gök, bu yılı artık kapattığını söyledi. Gelecek yıla daha rahat ve zinde hazırlanacağını söyleyen Gök, ?Hocalarım ve takım doktorumuzun direktifleri doğrultusunda antrenmanlarıma devam edeceğim. Bu yıl artık benim için bitti. 3 maç kala arkadaşlarımı tribünden destekleyeceğim. Gelecek yıla ise çok iyi hazırlanacağım? dedi. Teknik Patron Harun Aydoslu ise oyuncuyu riske atmayacaklarını ve gelecek yıla iyi bir şekilde hazırlanması için oynatmayacaklarını söyledi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ