Mehmet Demir kendine baksın

Mehmet Demir kendine baksın

CHP´Lİ DEMİR, AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR´İN HAİN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

CHP´Lİ DEMİR, AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR´İN HAİN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Mehmet Demir kendine baksın

CHP Muğla Milletvekili Dr. Nurettin Demir, AK Parti Milletvekili Mehmet Demir´i geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Mehmet Demir´in yakınlarından soruşturma geçiren kişilerin olduğunu belirten Demir, ?Genel Başkanımızın posterini terör örgütü lideriyle asmak isteyenler, önce kendilerine baksınlar? dedi.

FETÖ SORUŞTURMASINDA İSMİ GEÇTİ  

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, AKP Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´in ?CHP dışında Hayır oyu verenler haindir açıklaması ve ? Hayır oyu veren, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile terör örgütü liderlerinin posterlerini asacağız açıklamasına sert tepki gösterdi. Mehmet Demir´in açıklamalarını mesnetsiz olduğunu ve herkesin geçmişine bakması gerektiğini belirten Demir, FETO soruşturması kapsamında Mehmet Demir´in yakınlarının da isminin geçtiğini söyledi.

?HAYIR? OYU VERENLER HAİN OLMAMALI

Demir açıklamasında, ?Mehmet Demir´in yakınlarından da ?Hayır´ oyu verecek kişiler olabilir. O zaman onlarda mı hain olarak topluma lanse edilecek. Bu zamana kadar AK Parti´ye oy verenler, bugün hayır oyu verse hain damgası mı yiyecek. Şimdi FETO davasında, Demir´in de yakınlarından gözaltına alınanlar oldu. Bunu biz iyi biliyoruz, ne yapalım şimdi Mehmet Demir´in yakınlarından gözaltına alınan kişileri siyaset malzemesi mi yapalım? dedi.

HAİN DİYEREK MİLLETİ BÖLÜYORLAR

Demir´in iyi bir siyasetçi olduğunu söyleyen CHP´li Demir ?Kendisi iyi bir siyasetçi, ben ona bu sözleri yakıştıramadım. Genel Başkanımızın resimlerinin, terör örgütü liderleriyle yan yana gelmesini kabul edemeyiz. Benim soy ismim de Demir, ben kendisine bu söylemleri yakıştıramadım. Hain diyerek milleti bölüyorlar, ayrıştırıyorlar. Bu tür bölücü siyaset onların siyaseti, bu konuda 15 yıldır çok tecrübeliler. Mesnetsiz ve yersiz bir açıklamayı doğru bulmuyorum. Biz uzlaştırıcı bir siyaset anlayışını benimsiyoruz. Kimseyi ayrıştırmıyoruz ve ayrıştıranları da doğru bulmuyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız