Mehmet Akif bağımsızlığın sembolüdür

Mehmet Akif bağımsızlığın sembolüdür

TARİH KOKAN MISRALAR, DİZELERE DÖKÜLDÜ

Mehmet Akif bağımsızlığın sembolüdür

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Mehmet Akif Ersoy´un önemli bir şair olduğunu ve İstiklal Marşı´nı çok zor şartlar altında kaleme aldığını söyledi.  İstiklal Marşı ödülünü bağışlayan ve ben bu ödülü alamam diyen Mehmet Akif Ersoy´un bugünlere ışık tuttuğunu belirterek, ?Allah bir daha bu ülkeye İstiklal Marşı yazdırmasın? dedi.

GENİŞ KATILIM OLDU

İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma etkinlikleri kapsamında Keskin´de program düzenlendi. İlçe Halk Eğitim Merkezi´nde düzenlenen toplantıya AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, İlçe Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Mehmet Akif Ersoy´un önemli bir şair olduğunu ve İstiklal Marşı´nı çok zor şartlar altında kaleme aldığını söyledi. 

TARİH KOKAN MISRALAR

Köken konuşmasının devamında ?Mehmet Akif Ersoy, büyük mücadeleler veren bu millete İstiklal Marşını hediye ederek taçlandırmıştır. Hiçbir satırında kelimesinde önemini kaybeden, değerini kaybeden bir mısra dahi bulamıyoruz. Bu millet, bu marşı kolay şekilde yazdırmadı. Biz hala bugün, bu şiiri okuduğumuzda her bir satırında içimiz titriyor.?

MİLLETİN ŞAHLANIŞI

?Bir şeyler olduğunda 15 Temmuz gecesi bu ülkenin gençleri, istiklaline sahip çıktı. Gürültüsünden bile ürperebilecek zırhlı araçların önünde durdu. Gençler geleceklerine sahip çıktı. Bizler bu duygu ile yaşadığımız müddetçe bayrağımızın kıymetini bildiğimiz müddetçe Allah, bir kez daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmayacaktır.?



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti