Meclisteki Kırıkkalelilere Vakıf'tan ziyaret

Meclisteki Kırıkkalelilere Vakıf

HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Meclisteki Kırıkkalelilere Vakıf'tan ziyaret

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç ve yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kırıkkaleli hemşerilerini ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, TBMM Koruma Dairesi Başkanı Mehmet Ali Keskinkılıç, TBMM Baştabibi Bülent Kutluca'yı makamlarında ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Kırıkkale Vakfı'nın projelerinden bahseden Başkan Ayketin Araç Vakıf olarak çok büyük projelerinin olduğunu belirterek Kırıkkaleli hemşerilerine anlattı. Gerçekleşen ziyarette duydukları memnuniyeti dile getiren Haydar Çiftçi, Mehmet Ali Keskinkılıç ve Bülent Kutluca, Kırıkkale Vakfı'nın her zaman yanlarında olduklarını Kırıkkale'nin gelişmesi ve söz sahibi olabilmesi için neler yapılması gerektiği hakkında bilgilerini Kırıkkaleliler Vakfı yöneticilerine anlattılar.

ZİYARETİNİZ BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ

Heyet ayrıca Kırıkkale eski milletvekili Kemal Albayrak'ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Albayrak Hemşerilerimin beni unutmayıp ziyaret etmeleri çok sevindirdi. Her zaman Kırıkkaleliler Vakfı'nın yanındayım” dedi. Ziyaretlere Kırıkkaleliler Vakfı yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Gökdemir, Mustafa Duru, Halil Akyıldız, Mehmet Kuzucu, Rahime Bozdoğan, Furkan Varlı, Emin Örs ve Fahrettin Çalkan katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü