Mecliste Kırıkkale`nin sesi olacağım

Mecliste Kırıkkale`nin sesi olacağım

Baro Başkanlığı'ndan istifa ederek AK Parti milletvekilliği aday adayına müracaat eden Avukat Ayhan Yılmaz, milletvekilliği olduğu takdirde Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda Mecliste Kırıkkale`nin sesi olacağını söyledi.

ALKIŞLARLA KESİLDİ

Avukat Yılmaz, adayı adaylığı müracaattı öncesi Kızılkanat Düğün Salonu’nda sevenlerine seslendi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı programda Yılmaz’ın sözleri sık sık alkışlarla kesildi. Yılmaz,  konuşmasının ardından davullar ve zurnalar eşliğinde AK Parti binasına yürüdü. Yürüyüş sırasında Yılmaz, esnafların ilgisine selamla cevap verdi. Yürüyüşün ardından parti binasına gelen Yılmaz, burada üyelik başvurusu yaptı.

HİZMET EDENLER LİSTESİNE KENDİ ADIMI YAZDIRACAĞIM 

Yılmaz, “Kırıkkale’ye hizmet edenler listesine ismimi yazdırabilmek için elimden geleni yapacağıma şimdiden söz veriyorum.”dedi.  Baro Başkanlığından istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Avukat Ayhan Yılmaz, Kızılkanat Düğün Salonu’nda geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi. Parti yöneticileri, meslektaşları ve yakında dostlarının katıldığı toplantıda ilk olarak Baro Başkanlığı süresince yaptığı çalışmalardan bahseden Yılmaz, “Bir avukat için hayatında ki en onurlu ve iftihar edilecek vazife olan Baro Başkanlığı vazifesini 2 dönem büyük bir onurla üzerimde taşıdım. Bu süre zarfında varlığı yokluğu ilgililer haricinde bilinmeyen Kırıkkale Barosunu Kırıkkale’de kendi iç sorunlarını çözmüş, her soruna müdahil olup çözüm üretmeye çalışarak, tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte yapılan her olumlu işe katkı sağlamaya çalıştım. Katma değer üreten bir baro haline getirmeye çalışırken içinde yaşadığım zaten birçok sorunu bildiğim ilimizin farklı sorunlarına da vakıf oldum. Ayrıca diğer barolarla birlikte yaptığımız yasal düzenlemelerle ilgili çalışmalarda, hukuk devletine yakışan, ülke menfaatine en uygun şekilde olması için faydalı olmaya çalıştım. Tabi tüm bu süreçte de ülkemiz bürokrasisi ve sorunlarıyla daha bir yakından bilgilendim. Sorunların asıl çözüm yeri olan büyük millet meclisinde Kırıkkale’nin sesi olabilmek, Kırıkkale’ye ülkemize faydalı olabilmek, milletvekilliği icrasına farklı bir anlayış getirebilmek, burada içinizde yaşayarak, meclisi milletin arasında, mecliste de milleti yaşatan bir vekil olma yolunda AK Partiden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.”diye konuştu.

FIRSAT VERMEYECEĞİM

Yılmaz, konuşmalarının devamında, ‘Milletin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara fırsat vermemek, vesayetin her türlüsüne karşı durmak için kendimi bu kutlu görevde vazifeli sayıyorum.”diyen Yılmaz, “Kıymetli Ak Partililer, Büyük milletimizin sahiplendiği, millet iradesi üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldırarak milletin gerçek iktidarını kuran, Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla çalışan, Ak parti davasının kurucu lideri olan halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ve çalışma arkadaşlarının olağanüstü gayreti ortadadır. Vesayetin her türlüsüne karşı büyük bir cesaret ve azimle karşı durarak, tarihinden, köklerinden, manevi değerlerinden koparılmaya çalışılan aziz milletimizi yüceltmek için büyük bir özveri ile her türlü gayret sarf edilmektedir. Ekonomik olarak büyümemesi,  bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmaması istenen büyük Türkiye’nin önüne, darbelerle, terörle, daha da olmadı yargı eliyle yapılan post modern darbelerle ve çıkarılan huzursuzluklarla bu geçmişi büyük şan ve şerefle dolu milletin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara fırsat vermemek, vesayetin her türlüsüne karşı durmak için kendimi bu kutlu görevde vazifeli sayıyorum.Rabbim bu millete bir daha 27 Mayıslar, 12 Eylüller, 28 Şubatlar, 17 Aralıklar yaşatmasın inşallah.”diye konuştu.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİM

Büyük, güçlü ve müreffeh Türkiye’nin geleceğe emin adımlarla yürümesinde engel teşkil eden problemlerin kalıcı çözümü için de büyük çabalar harcandığını ifade eden Yılmaz, “Bu problemlerin başında da terör belası gelmektedir. Devletimizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü ile birliğimizi yok etmeyi amaçlayan terörist eylemleri ifa edenler ve kurgulayan güçler, aziz Milletimizin asla bu oyunlara gelmeyeceğini bilmelidirler. Tarihimiz, kardeşlik, milli birlik ve beraberlik ruhu ile yazılan, Çanakkale savaşı gibi destanlarla doludur. Terörün bitmesi için atılan adımları çözüm sürecini yakından takip ediyor, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayan, geleceğe güvenle bakan, mutlu insanların ülkesidir diye anılmasını dilediğimiz ülkemizin önündeki, en büyük engel olan terörün bitirilmesini bütün kalbimle diliyorum. Bunun için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.”diye konuştu.

HERKESİN VE HER KESİMİN

Başkanlık sisteminin ülke bütünlüğüne büyük katkılarının olacağını vurgulayan Yılmaz, “Uzun yıllardan bu tarafa ülkemiz gündemini meşgul eden, değişmesi gerekliliği hususunda herkesin ve her kesimin hem fikir olduğu bir konu, 12 eylül askeri darbesi sonrası hazırlanan ve bu güne kadar birçok madde değişiklikleri yapılmış, 1982 anayasasıdır. Toplumsal katılımlı bir müzakere sürecine ve ortak akla dayanmayan, topluma dayatılan 82 darbe anayasası, halktan uzak ve halkın katılımı olmadan hazırlanmıştır ve demokratik meşruiyetten mahrumdur. Mevcut anayasadan kaynaklanan arızalarla ülkemizde zaman zaman darbelere zemin hazırlanmış, hiçbir olumlu icraati olmayan güçsüz ve kendi içinde çatışan koalisyon hükümetleri kurulmuştur. Allah bir daha böyle dönemleri Ülkemize ve milletimize yaşatmasın. Bunun için de yapılacak yeni anayasa ile bir daha böyle dönemleri tarihte bıraktığımız bir döneme girilmelidir. Büyük devlet adamlarımız, rahmetli Sayın Alparslan Türkeş, rahmetli Sayın Turgut Özal, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ve siyaset bilimcileri ile hukuk bilimadamlarının ülkemiz menfaatine öngördüğü ve hukuk fakültesi yıllarımdan itibaren tüm samimiyetimle inandığım başkanlık sistemi ile ülkemiz büyüklüğüne yakışan bir sistemin getirilmesi artık elzemdir.”dedi.

ENFAATLER ÜZERİNDE HERKES BİRLEŞMELİ

İç güvenlik paketinin vatandaşın can ve mal güvenliğini temin etme anlamında önemli gelişmeleri barındırdığını ifade eden Yılmaz, “Artık milletimizin ve devletimizin ali menfaatleri üzerinde herkes birleşmelidir. Düşünün şu birkaç günde tartışılan iç güvenlik paketi üzerinde de büyük fırtınalar koparılmaktadır. Konuyu ülkemiz için ne gibi faydalar getirmektedir noktasından uzaklaştırarak, sadece siyasi karşıtlık üzerinden yapılan tartışmaları ibretle izlemekteyiz. Elinde molotof kokteyli ile yüzünü kapatarak can ve mal güvenliğini ve huzurumuzu tehdit edenlerin savunulduğunu görmek bizi ziyadesiyle üzmektedir. Tüm siyasilerin kendi varoluş sebeplerini inkar etmemeye, öncelikle Ülkemiz menfaati doğrultusunda hareket etmeye davet ediyorum. Yine Mersinde meydana gelen elim bir olayda vahşice katledilerek hayatını kaybeden genç kızımız Özgecan’a da Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabrı cemiller ve başsağlığı diliyorum. Bu elim olaydan bir kısım popülist tavırlarla menfaat temin etmeye çalışan, bir kısım toplulukları da vicdana, hukuka davet ediyorum. Bu asla tasvip edilemez iğrenç olaydan daha vahimi ise kan üzerinden acı üzerinden siyası rant elde etmeye çalışanlardır. Toplumu ayrıştırmaya çalışan bu kötü niyetli kişiler o iğrenç fiili irtikap edenlerden daha aşağı bir haldedirler. Milletimizi bu kişilere prim vermemeye ortak değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyorum.”

MECLİSTE SES

Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda mecliste Kırıkkale’nin sesi olacağını belirten Yılmaz, “Sevgili Hemşerilerim, Şimdiye kadar benden talep edilen her şeyi, elimdeki imkanlar, aklım ve gücüm ölçüsünde kayıtsız kalmadan elimden geleni yapmaya çalıştım.  Aday gösterilmem halinde ve sizlerin samimi dostluğu teveccühü ve desteği ile milletvekili olduğumda enerjimi Yeni Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin büyümesi ve güçlenmesi için harcayacak, özelde Kırıkkale’nin meclisteki sesi olmaya çalışacağım. Kırıkkale’ye şimdiye kadar büyük hizmetleri geçen herkese, aynı zamanda başta Başbakan yardımcımız Sayın Prof. Dr. Beşir Atalay ve diğer milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Kırıkkale’ye hizmet edenler listesine ismimi yazdırabilmek için elimden geleni yapacağıma şimdiden söz veriyorum. Sevgili Dostlarım, bugün katılımınızla bana büyük bir güç verdiniz. Öncelikle hepinizin duasına talibim. Rabbim aday adaylığımı, benim ve ailem için, Kırıkkale için, Milletimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile etsin. Hepinize hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Çok teşekkür ederim. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.”şeklinde ifadelerde bulundu.

KUTLU DAVA

Yılmaz’ın başarılı çalışmasına örnek veren İl Başkanı Mürsel Akçay, “Kırıkkale’nin menfaatleri için hep birlikte çalışacağız. Yılmaz, adayımız olsa da, olmasa da AK Parti için hep beraber çalışacağız. Bu kutlu bir dava.”dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız