Meclis, milletin gerçek temsilcileriyle tanışacak

Meclis, milletin gerçek temsilcileriyle tanışacak

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Meclis, milletin gerçek temsilcileriyle tanışacak

SP-BBP Mili İttifak adayları sağlık camiasını ziyaret ederek, iktidar olmaları halinde sağlık alanında yapacakları çalışmaları anlatıyor.

SAĞLIK MÜDÜRÜ UZUN'A ZİYARET

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Milli İttifak Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ve çalışanlarla bir araya gelen adaylar çalışanların sıkıntıları ve taleplerini dinlediler.

BU SEÇİMDE MECLİSE GİRECEĞİZ

Adayların bir diğer ziyaret durağında İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin ardından Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği vardı. Personellerle görüşen adaylar 7 Haziran seçimlerine yoğun bir tempo içinde çalıştıklarını, Milli İttifak'ı önce meclise daha sonra da Milli İktidara getireceklerini belirttiler. Halkın ittifaka teveccühünün çok fazla olduğunu belirttiler. Saadet Partisi milletvekili adayı Vurgun Biz inanıyoruz ki bu seçimde meclise gireceğiz. Meclis milletin gerçek temsilcileriyle tanışacaktır. Halkın sorunlarını bilen çözüm arayan ve çözümü sunan bir partiyiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız