MECLİS ÜYELERİ ANTALYA?YA EĞİTİME GİDECEK

MECLİS ÜYELERİ ANTALYA?YA EĞİTİME GİDECEK

İl Genel Meclisi Nisan ayı 4. toplantısını dün tek oturumla gerçekleştirdi. Oturum 12 gündem maddesi ile başladı. Oturumda il genel meclis üyelerinin isteği ile gündeme gelen Antalya?da yapılacak olan eğitim semineri önergesi onaylandı. Meclis üyeleri 27

MEZARLIK DUVARI YAPIMI HAVALE EDİLDİ

Meclis üyelerinin gündem maddesine alınmasını istedikleri eğitim semineri önergesinin kabul edilmesi ile 13 gündem maddesi ile başlayan İl Genel Meclisi Nisan ayı 4?üncü toplantısında 3 gündem maddesi bir sonraki toplantıya ertelenirken 10 gündem maddelerinden; İl genel Meclisinin 7 Şubat 2011 tarih ve 34 sayılı kararı ile ilimiz Çelebi ilçesi Hacıyusuf Köyü Cami çevre düzeni için gönderilen 2 bin 5 yüz Türk Lirası ödeneğin yine ayını köyün mezarlık ihata duvarı yapımı için kullanılmak üzere tahsis değişikliği talebi ve yine aynı tarihte ve aynı karar ile ilimiz Çelebi ilçesi Karaağaç Köyü Cami Çevre düzeni için gönderilecek 2 bin 5 yüz Türk Lirası ödeneğin yine ayını köyün mezarlık duvarı yapımı için kullanılmak üzere tahsis değişikliği talebi Plan ve Sütçe Komisyonuna havale edildi.

 

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU

İl Özel İdaresinin 2011 performans planında bulunan ilimiz Delici ilçesi Tatlıcak Köyüne cami tuvaleti yapımı işinin, köylünün kendi imkanları ile yapması nedeniyle söz konusu cami tuvaleti yapımı işinin Baraklı Köyü olarak değiştirilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyonunun raporu meclis üyeleri tarafından kabul edildi. İlimiz Delice ilçesi Taşyazı-Elmalı arası arazi yolunun 2?nci derece yol ağına alınması talebine ait imar ve bayındırlık komisyonu raporu meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilirken, bir diğer gündem maddesi olan İlimiz sınırarı içerisinde bulunan Delice Irmağı üzerindeki bendin yükseltilmesi ve kanalların yapımı talebine ait müşterek hazırlanan komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

TARIM HAYVANCILIK KOMİSYONUNA ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Bir diğer gündem maddesi olan Tarım Hayvancılık ile Gençlik ve Spor komisyonlarına üye seçimi yapılırken son gündem maddesi olan bir sonraki toplantı saati 10.30 olarak belirlendi. Tek liste olarak verilen komisyon üye seçiminde Tarım Hayvancılık Komisyonuna; H. İbrahim Bildik, Mustafa Öncar, Habib Altıntop, Mehmet Erdemir, Bekir Bal seçilirken, Gençlik ve Spor Komisyonuna; Kürşat Çiçek, Mustafa Alan, Kadir Çakıroğlu, Dağıstan Bilgiç ve Ali Türker seçildi. Antalya?da 27 Nisan?1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Eğitim Seminerine ilişkin gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek meclis üyeleri bu seminere katılacak.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız