Meclis kararları önemli

Meclis kararları önemli

Kırıkkale Belediyesi 10'uncu Meclis Toplantına katılan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, alınan kararların hayati önem taşıdığını söyledi.

TANIŞMAK İÇİN GELDİM

Kolat, toplantı öncesi yaptığı konuşmada meclis üyelerine aldıkları kararlar konusunda uyarıda bulundu.  Kolat, aldıkları karaların şehir için hayati değerler taşıdığını ifade etti.  Mülki amirleri olarak çok fazla belediye meclis toplantısına katılmadıklarını belirten Kolat, belediye meclis üyelerinin büyük bir kısmını tanıdığını ve tanımadığı meclis üyeleri ile tanışmak için meclise geldiğini açıkladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çalışmalarda başarılar dileyen Kolat, “Belediye hizmetleri son derece hayati hizmetlerdir. Yaptığınız hizmetler son derece önemli vatandaşımızın takdirini kazanan hizmetlerdir. Güzel bir makamdasınız. İyi bir yerdesiniz. Hepinizi kutluyorum. Tebrik ediyorum. Kırıkkale’nin kalkınması için başta başkanımız olmak üzere sizler ve buradaki kurumlar bizlerde valilik olarak sizlerin yanınızdayız sizlerle beraberiz. Zaten iyi bir diyalogumuz var. Kurumlarımızla belediyemizle diğer belediyelerle de iç içe gönül gönülleyiz.  Allah’a şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadık. Burada vereceğiniz kararlar biraz önce söz ettiğim gibi hayati kararlar.” dedi.

KOLAY KOLAY HEMEN KARAR VERMEM

 Kolat, “Karar verirken, ben bir vatandaş olsam bu kararı nasıl karşılarım, nasıl değerlendiririm diye o yönden meseleye bakmak gerekir.  Özellikle komisyonlarımızın yapacağı çalışmalarda bu kalıcı olur. Biraz daha kalkınmaya vesile olan kararlar olur. Çünkü bunlar istikrarlı kararlardır. Sık sık karar değiştirdiğin zaman, istikrarsızlık olur. Ben idarecilik hayatımda kolay kolay hemen karar vermem. İyi düşünür, iyi araştırırım ona göre karar veririm. Bu karardan da dönüş olmaz. Ama dönülmeyen karalar olur mu olur elbet.” diye konuştu. 

BÜTÇE ÖNEMLİDİR

Meclisin, bütçe çalışmaları yaptığını meclis programında gördüğünü belirten Kolat, “ Bu ara bütçe çalışmaları yapıyorsunuz. Kararlarınızı hizmete elverişli olacak şekilde olur. Mümkün olduğunca gerçekçi bütçenin ortaya konulması gerekir. Zaten arkadaşlarımız o göz önünde bulunarak bütçeyi hazırlamışlardır. Bu bütçenin uygulanması da önemlidir. “ ifadesini kullandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü