MECLİS GÜNDEMİ YOĞUN

MECLİS GÜNDEMİ YOĞUN

Kırıkkale İl Genel Meclisi toplanıyor. 1 Şubat Saat 11.00?da toplanacak olan meclis üyelerini gündeminde yine birçok konu bulunuyor.

İLKÖĞRETİM İÇİN BEDELSİZ HİBE
İşte Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Şubat ayı gündemi; 07 Ocak 2011 tarihli toplantı tutanak özetlerinin okunarak oylanması. İl Özel İdaresi sorumluluk alanında olan işlerden adli mercilere intikal eden konular hakkında bilgi verilmesi. İlimiz Balışeyh ilçesi merkez mahallesi Balışeyh mevkii 320 ada 1 parselde başbakanlık toplu konut idaresi başkanlığı mülkiyetinde bulunan taşınmazın ifrazından sonra oluşacak 3.530,70 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve taşınmaz üzerine inşa edilen ilköğretim okulunun başbakanlık toplu konut idaresi başkanlığı tarafından il özel idaresine bedelsiz (hibe) edilmesi talebine ait müşterek hazırlanan imar ve bayındırlık ile eğitim kültür ve sosyal hizmetler komisyon raporunun görüşülmesi.
 
ÖDENEKTE TAHSİS DEĞİŞİKLİĞİ
İl Özel İdaresi norm kadrolarından 2. derece olarak ihdası yapılan basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğü kadrosunun 1. derece olarak değiştirilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İl Özel İdare bütçesinden delice köylere hizmet götürme birliğine 2007?2008 yıllarında köylere yardım çerçevesinde tahsis edilen ve bu zamana kadar kullanılmayan toplam 29.966,94.-TL. Ödenekte tahsis değişikliği yapılması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İlimize bağlı köylerin ortak kullanımında olan yol, su, kanal, cami, okul v.b. gibi yerlerin yapım bakım onarım, tamir ve tadilatları için il özel idare bütçesine 2011 yılında konan köylere yardım ödeneğinin il özel idaresi köylere yardım yönetmeliği çerçevesinde dağıtımının yapılması amacıyla gerekli çalışmanın yapılması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. Meclis kararlarını izleme komisyon raporunun görüşülmesi. İl Özel İdaresine ait iş makineleri için ücret tarifelerinin güncellenmesi gibi konular görüşülecek.
 
 
                                                                                                                                     
           


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ