Mazlumun sesi olmak için Yenikapı´dayız

Mazlumun sesi olmak için Yenikapı´dayız

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI FARUK VURGUN 30 TEMMUZ´DA YENİKAPI´DA İSRAİL ZULMÜNE KARŞI TEK SES, TEK YÜREK OLACAKLARINI SÖYLEDİ

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI FARUK VURGUN 30 TEMMUZ´DA YENİKAPI´DA İSRAİL ZULMÜNE KARŞI TEK SES, TEK YÜREK OLACAKLARINI SÖYLEDİ 

Mazlumun sesi olmak için Yenikapı´dayız

Saadet Partisi tarafından İstanbul Yenikapı´da düzenlenecek olan mitingin hazırlıkları başladı. İsrail zulmüne karşı kayıtsız kalmayan ümmetin sesi Yenikapı´da yankılanacak. Mitingde sadece Filistin ve Türkiye bayrakları yer alacak.

İL BAŞKANI VURGUN BİLGİ VERDİ

Saadet Partisi´nin 30 Temmuz´da Yenikapı´da düzenleyeceği Büyük Kudüs Mitinginin önemine vurgu yapan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ?İslam ülkelerinin öteden beri gelen dağınıklığı İsrail´i cesaretlendiriyor. Şu an İslam ülkelerinin hepsi kendi iç meseleleri ile uğraşmaktan, başka bir kardeşinin derdi ile ilgilenemiyor. Öyle bir durumda ki, kardeşinin cenazesine bile omuz atamıyor. Özellikle son 5 yılda Ortadoğu´da artan karışıklıklar, İsrail´i iyice pervasız yaptı. İslam dünyası bu zulme sessiz kalıyor? dedi.  

?BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ İNŞALLAH ŞERRE FREN OLUR?

?30 Temmuz´da, Yenikapı Meydanı´nda yapacağımız Büyük Kudüs Mitingi, İnşallah şerre fren olur. Miting ile bizim amacımız; İsrail´in zulmünü bitirmek ve İslam ülkelerinin kendilerine gelmelerini sağlamak. Bu açıdan şunu da ifade etmek istiyorum; 30 Temmuz´da Yenikapı´da sadece Filistin ve Türkiye bayrakları olacak. Kalbi Kudüs için atan herkesi Büyük Kudüs Mitingine bekliyoruz. Mitinge katılmak isteyen hemşerilerimiz İrtibat için Saadet Partisi İl Başkanlığına ulaşılabilir. İnşallah orada İsrail terörüne karşı büyük bir ümmet fotoğrafı çıkartırız? diye konuştu.

Haber: Sezai Altun



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız