Mazılıgüney´den vefa örneği

Mazılıgüney´den vefa örneği

OSMAN BAŞKAN, DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜR

Mazılıgüney´den vefa örneği

Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Başkanlığını yürüten İlker Mazılıgüney, bağlı olduğu Ankara 1 No´lu Şube Eski Başkanı Osman Kılıç´a bir vefa örneği göstererek plaket takdim etti.

OSMAN KILIÇ´A PLAKET

Geçtiğimiz hafta Ankara´da gerçekleştirilen Olağan Kongrede tekrar aday olmayarak Ankara 1 No´lu Şube Başkanlığı görevini Cihangir Hulusi Gök´e bırakan Osman Kılıç´a plaket takdim eden Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Başkanı İlker Mazılıgüney, ?Kendilerine bağlı olarak sendikal hizmetlerimizi omuz omuza sürdürdüğüm değerli Şube Başkanım Osman Kılıç´a, bugüne kadar bizlere ve sendikamıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkürlerimi sunarım.?

OSMAN BAŞKAN, DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜR

?Osman Başkanımız, bizlere hem abi olarak yol göstericilik yapmış, hem de sendikal faaliyetlerimizde ellerinden geldiğince destek olmuş değerli bir yöneticidir. Kırıkkale´de bu kadar çok üyeye kavuşmamızda, sendikamızın bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan değerli abim Osman Kılıç´a minnettarız. Bundan sonraki iş hayatında kendisine başarılar diler, saygılarımı sunarım? dedi.

YENİ YÖNETİM KATILDI

Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Başkanlığında gerçekleştirilen törene Eski Başkan Osman Kılıç´ın yanı sıra, Ankara 1 No´lu Şubenin çiçeği burnunda başkanı Cihangir Hulusi Gök, Başkan Yardımcıları Alper Tol, Ali İhsan Atak, Berna Ötünçel, Cevat Demirgüneş, Ersin Kahyaoğlu, Emin Kütükoğlu ve MKE Barut Fabrikası İşyeri Temsilcisi Gökhan Uygun katıldı. Tören sonrası fabrikaları ziyaret eden yeni yönetim ve eski başkan birlik ve beraberlik içerisinde oldukların bir kez daha gösterdiler.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü