Mazeret, yaşamı olumsuz etkiler

Mazeret, yaşamı olumsuz etkiler

İLETİŞİM UZMANI DR. ŞABAN KIZILDAĞ´IN ?MAZERET YOK? BAŞLIKLI KONFERANSI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İLETİŞİM UZMANI DR. ŞABAN KIZILDAĞ´IN ?MAZERET YOK? BAŞLIKLI KONFERANSI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Mazeret, yaşamı olumsuz etkiler

İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, insanların günlük yaşamda sık sık başvurduğu ve toplumsal bir alışkanlık halini alan mazeretin, iş hayatını da özel hayatı da olumsuz etkilediğini bunun için mazeret üretmek yerine çözüm önerileri sunmanın hayatı kolaylaştıracağını söyledi.

MAZERET ÜRETME, ÇÖZÜM ÖNERİSİ SUN

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin, yeniliklere açık bir şekilde öğrenmeyi sürekli hale getirmesi, değişen koşullara uyum sağlaması ve kurumsal hedeflere odaklanmasını teşvik ederek sunulan hizmet kalitesinin geliştirilmesi amacıyla Kırıkkale Valiliği koordinasyonunda iletişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ tarafından ?Mazeret Yok? sunumu gerçekleştirildi.

GÜNLÜK YAŞAMDA OLAĞAN ŞEYLER

Nur Camii Konferans Salonunda gerçekleştirilen sunumda, insanların günlük yaşamda sık sık başvurduğu ve toplumsal bir alışkanlık halini alan mazeretin, iş hayatını da özel hayatlarımızı da olumsuz etkilediğine dikkat çekildi.

KATILIMCILAR DİKKATLE TAKİP ETTİ

Dr. Şaban Kızıldağ´ın etkili sunumu katılımcılardan büyük beğeni toplarken, program sonunda Vali Vekili Osman Akbaş, yaşadığımız olaylara, gelişmelere ve sorunlara yeni bir bakış açısı kazandıran Kızıldağ´a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

VALİ VEKİLİ VE BÜROKRATLAR KATILDI

Ahiler Kalkınma Ajansının destekleriyle düzenlenen kişisel gelişim eğitimine Vali Vekili Osman Akbaş´ın yanı sıra, üst ve orta düzey yöneticilerle planlama, karar alma ve uygulama süreçlerinde yöneticilere birinci derecede yardımcı olan personel katıldı.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü