Mavi kapaklar umut oluyor

Mavi kapaklar umut oluyor

Türkiye?nin bütün bölgelerini saran plastik kapak toplama kampanyası Yahşihan`da farklı bir uygulamayla başlatıldı. Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen mektupla kampanya başlattı.

YAYGIN HALE GETİRİP BAŞLATIYORUZ

Yahşihan İlçe Kaymakam`ı Ahmet Ferhat Özen ilçedeki bütün birimlere, mahalle ve köy muhtarlarına ilçe ve belde belediye başkanlarına ve en önemlisi okullardaki sınıf başkanlarına yazdığı birer mektupla kampanyaya destek verilmesini istedi. Kaymakam Özen kampanya hakkında şu bilgileri verdi; ?Önce kaymakamlık binamızda  bu plastik kapak toplama kampanyasını sizin huzurunuzda vakıf müdürlüğümüz ve yazı işleri müdürümüzle daha yaygın hale getirip başlatıyoruz. İlçe sınırlarımız içerisindeki gönderdiğim mektuplar yerlerine ulaşmaya başlamış, onlar da kampanyamıza destek veriyorlar.

MODA EVİMİZDE TOPLANACAK

?İletişim çağındayız, artık internet her yere hakim olmuş, bizde daha ciddi olsun diye mektupla kampanya başlattık. ?İşe kapakları engelliler için umut oluyor? sloganı ile ilk önce Kaymakamlık girişi ve katlarında, okullarda, birim müdürlüklerinde, muhtarlıklarda başlayan kampanyada biriken kapaklar ilçe merkezindeki moda evimizde toplanacaktır. Ankara`da irtibat kurduğumuz bir kurumda yardımcı olmak şartı ile engellilerin kullandığı akülü araba ve gereçler gibi malzemeler alarak hedefe ulaşmış olacağız? diyerek destek veren herkese teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü