Matto Coffee hizmette

Matto Coffee hizmette

LÜKS MEKÂN KALİTELİ ÜRÜN VE KALİTELİ HİZMETİ TERCİH EDENLERE YENİ BİR ALTERNATİF

LÜKS MEKÂN KALİTELİ ÜRÜN VE KALİTELİ HİZMETİ TERCİH EDENLERE YENİ BİR ALTERNATİF

Matto Coffee hizmette

Kırıkkale´de çay, kahve ve yemek alanında nezih ve kaliteli mekânlara bir yenisi daha eklendi. Atatürk Bulvarında muhteşem törenle hizmete açılan Matto Coffee nezih bir ortam, kaliteli ürün ve muhteşem hizmet arayanların mekânı olacak.

AÇILIŞ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Kırıkkale´de çay, kahve ve yemek alanında hizmet veren mekânlara bir yenisi daha eklendi. Atatürk Bulvarında uzunca bir süredir mutfak, mekân ve dekor çalışması devam eden Matto Coffee hafta sonunda düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı. Atatürk Bulvarında sayıları artan bu tür mekânlar sayesinde merkezdeki yoğunluk önemli ölçüde bu alanlara kayacak. Özellikle kalite ve iyi hizmet konusunda titiz davrananların yeni mekânla tercih sayısı artmış olacak.

DUALAR EŞLİĞİNDE HİZMETE AÇILDI

Atatürk Bulvarında son derece kaliteli bir mekân olarak dizayn edilen Matto Coffee´nin açılışı Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın katıldığı törenle yapıldı Mekânın kurdele kesimi öncesinde imamın hayırlı olsun, bol kazanç temennisi ile duasından sonra açılış kurdelesini Vali Haktankaçmaz ile kafe işletmecileri Emin Özsoy, Rıdvan Barış ile davetliler birlikte kesti. Kurdele kesimi sonrasında vali Haktankaçmaz davetlilerle birlikte mekânı gezdi. Yapılan ikramı kabul eden Vali Haktankaçmaz bu tür mekânların sayısının artmasının şehre ekonomik ve görünüm bakımından değer kattığını söyledi. 

AMAÇ NEZİH ORTAMDA KALİTELİ HİZMET

Atatürk Bulvarında daha önce kafe olarak hizmet verirken uzunca bir süre yeniden dekor ve düzenleme çalışması yapıldıktan sonra hizmete açılan işletmede müşteriler için tüm detaylar düşünülmüş, Kafe işletmecileri Emin Özsoy ve Rıdvan Barış amaçlarının hızla gelişen ve büyüyen Kırıkkale´ye güzel bir mekân kazandırmak ve insanların hak ettiği hizmeti almalarını sağlamak olduğunu söylediler. Hafta sonu açılan kafede boğuk, sıcak her türlü içeceğin yanı sıra dünya mutfağından yemek çeşitleri, ızgara ve özel menüler ile kaliteye önem verenlere yeni bir alternatif olacak.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım