Matematik ve akıl oyunları

Matematik ve akıl oyunları

Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Haydar Orhan, Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin daveti üzerine Matematik ve Akıl Oyunları” konulu bir konferans verdi.

FEN LİSESİ’NDEN KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ’NDE KONFERANS

Matematik ve akıl oyunları

Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Haydar Orhan, Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin daveti üzerine “Matematik ve Akıl Oyunları”  konulu bir konferans verdi.

ÖĞRETİM ÜYELERİ DE KATILDI

Konferansa Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oktay Akbaş, yüksek lisans ve lisans öğrencileriyle Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Konferansta Haydar Orhan tarafından, Türkiye’deki matematik öğretimi, matematik öğreniminin öğrencilere neden zor geldiği ve öğretmende bulunması gereken yazılı olmayan kurallar ayrıntılı olarak anlatıldı.

DEKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Haydar Orhan, Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı, öğretim üyeleri ve fakülte personeline gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ 

Konferansın ardından matematik ve akıl oyunları dokümanları izleyiciler tarafından incelendi ve büyük ilgi gördü. Program sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Haydar Orhan’a plaket takdim etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti