Matematik fen olimpiyatları sınavı yapıldı

Matematik fen olimpiyatları sınavı yapıldı

Özel Yakamoz Anadolu İlköğretim Okulunda İMKO matematik fen olimpiyatları sınavı yapıldı. Edinilen bilgiye göre 2. Düzenlenen sınav?a rekor başvuru yapılarak ek sınıf ilave edildiği belirtildi.

SINAVLARI ARTIRARAK BAŞARI SAĞLAYACAĞIZ
Başarılı olan öğrencilere hediyelerin verileceği sınavda sınava giren öğrenciler ter dökerken, aileleri de okul bahçesinde heyecanla bekledi. Sınavların her zaman devam edeceğini ve öğrencilerin başarıları için çalışmaların her z aman devam edeceğini belirten Okul Müdürü Mevlit Yıldız, ?Biz artık gelenek haline getirdiğimiz bu İMKO sınavının bu seneki bölümünde müracaatta sınır koyduğumuz halde çok yoğun katılım oldu. Sınav seans sayını artırarak herkesin yararlanmasını sağladık. İlimizde okuyan öğrencilerin matematik fen bilgilerini ölçmek, sınav korkularını yenmek, değişik bir ortamda onlara hizmet sunmak bizim başlıca görevimizdir?

550 BAŞVURU YAPILDI
? Bu sınavda 550 öğrenci sınava girdi. Sınav sonuçları internet sitemizden takip edilebilecektir.16 Nisan günü cevap anahtarı yayınlanacaktır. Sınavda başarılı ilk beşe giren öğrencilere 29 Nisan 2012 Pazar günü saat 14.00 de Yakamoz İlköğretim okulunda törenle verilecektir. 5 Mayıs 2012 tarihinde ise aynı okulumuzda özel okula giriş bursluluk yapılacağını duyuruyoruz. Başvurular 27 Nisan da sona erecektir. Sınav kayıtları ise,21.22.23.24 de sergi var, sınava kayıt stantı açılacak ve makro AVM de olacaktır?  dedi



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti