Maskesine yerleştirdiği kamera düzeneği ile kopya çekti

Maskesine yerleştirdiği kamera düzeneği ile kopya çekti

Kırıkkale’de motorlu taşıtlar sınavında maskesine yerleştirdiği gizli kamera, kulağına yerleştirdiği kulaklık ve iç çamaşırına yerleştirdiği wifi ile kopya çeken aday, polisin operasyonu sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Motorlu Taşıtlar Sürücü sınavında görevlilerin bir adaydan şüphelenmesi üzerine durumu polise bildirdi.
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sınav oturumu sonunda şüpheli aday S.A’nın (30) üst aramasında 1 adet kulak içi kulaklık, 1 adet maske içerisine gizlenmiş kamera düzeneği, çamaşırına gizlenmiş 1 adet taşınabilir wifi cihazı, 1 adet alıcı cihazı ele geçirildi.


Ayrıca şüpheli, S.A. ile sınav esnasında sınav binasına yakın bir noktada araç içinde kopya verdiği ileri sürülen H. K. isimli şahıs da tespit edildi.
Polisin operasyon gerçekleştiğini anlayan araçtaki şüpheli H.K., kaçmaya başladı.Ekiplerin uzun süre kovalamacası sonucunda şüpheli, H.K., Kırşehir Emniyetinin ortaklaşa operasyonu sonucu yakalanarak Kırıkkale’ye getirildi. Araçta yapılan aramada ise, 1 adet içerisinde sim kart olan alıcı, 1 adet kulak içi kulaklık pili, 4 adet sim kart muhafazası, 1 adet cımbız, 1 adet flash bellek, ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan her iki şüpheli H.K.(40) ve S.A’nın (30) emniyetteki işlemleri sürüyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama