Masal gibi düğün

Masal gibi düğün

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un oğlu Mahir ile Hatice-Hüseyin Demirdirek çiftçinin kızı Büşra dünya evine girdi. Düğün törenine bürokrasiden de geniş katılım oldu.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Kezban-Ahmet Sungur çiftinin biricik oğlu Mahir ile Hatice-Hüseyin Demirdirek çiftçinin biricik kızı Büşra, Yahşihan Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.  Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

KAPIDA KARŞILADILAR

Düğün törenine Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreninde Sungur ve Demirdirek aileleri konuklarını kapıda karşıladı.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Genç çiftin nikâhını Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıyarken, nikâh şahitliklerini ise; Vali Kolat, Milletvekili Köksal, AK Parti İl Başkanı Demir ve Kırıkkale eski milletvekili Turan Kıratlı yaptı. Nikâhın kıyılmasının ardından Milletvekili Köksal, evlilik cüzdanını gelin Büşra’ya takdim etti. Milletvekili Köksal, Genç çiftlere başbakanın sözünü hatırlattıktan sonra “Demek ki belediye başkanı ilçeye güzel hizmetler yapmış çok seviliyor ki bu kadar yoğun ilgi ve kalabalık var. Bende kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra nikâh şahitleri, genç çiftlerin evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak ömür boyu mutluluklar diledi.

İSMAİL ALTUNSARAY FIRTINASI

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Sungur ve Demirdirek aileleri yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Ayrıca düğün töreninde amatör sanatçı Gökhan Ceyhan ve ünlü ses sanatçısı İsmail Altunsaray, seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattı. Daha sonra davetliler gelin ve damada sağlıklı mutlu ve huzurlu bir evlilik temennisinde bulundular.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım