Masa?da raketler konuştu

Masa?da raketler konuştu

Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Erkekler Masa Tenisi Müsabakaları 29-30 Aralık 2012 tarihinde 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlendi. Düzenlenen turnuvada kıyasıya mücadele yaşandı.

FİNAL MAÇI

17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Genç Erkekler Masa Tenisi Müsabakalarının kapanış törenine,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Genç Kızlarda 8 okul, Genç Erkeklerde ise 13 okul katıldı. Turnuva sonunda kazanan taraf kızlarda Kırıkkale Lisesi, erkeklerde ise Kırıkkale End. Meslek Lisesi oldu. Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvasının ödül törenine, Kırıkkale Tek. End. Meslek Lisesi ile Gazi Tek. End. Meslek Lisesi arasında yapılan final maçı sonrası geçildi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halkımızın 7`den 70`e herkesin spor yapmasını sağlamak için tesislerimizin kapılarını tüm halkımıza belli bir program dahilinde ücretsiz olarak açtıklarını belirterek herkesi spor yapmaya davet etti.  Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Genç Erkekler Masa Tenisi branşında dereceye giren okullara madalyalarını ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve okul müdürleri verdi.

GENÇ KIZLAR

1- Kırıkkale Lisesi

2- Kırıkkale End. Meslek Lisesi

3- Zübeyde Hanım Meslek Lisesi

4- Fen Lisesi

GENÇ ERKEKLER

1- Kırıkkale Tek. End. Meslek Lisesi

2- Gazi Tek. End. Meslek Lisesi

3- Fen Lisesi

4- Özel Kızılırmak A. Lisesi

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ