Marka şehir haline geleceğiz

Marka şehir haline geleceğiz

Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Daire Başkanı Serdar Duru, Kırıkkale Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Duru, Kırıkkale'nin önemli bir şehir olduğunu ve yapılacak projelerle Türkiye'nin marka şehri haline g

 

KALABALIK BİR HEYET

Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Daire Başkanı Serdar Duru, mevcut görevinden istifa ederek 2014 yerel seçimleri öncesinde Kırıkkale Belediye Başkanlığına talip oldu. Aday adaylığını açıklayarak resmi müracaatını AK Parti İl Başkanlığına yapan Duru, ilgili evraklarını İl Başkanı Mehmet Demir’e teslim etti. Duru’nun adaylığını açıkladığı toplantıda geniş katılımın olması dikkat çekti. Duru’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Duru, bu süreçte başarılar diledi. İlk defa bir aday adayı açıklamasında bu kadar çok kalabalığın olduğuna dikkat çeken Başkan Demir, Duru’nun bir aydır yaptığı çalışmaların hem kendi adına hem de parti adına büyük reklam oluşturduğunu söyledi.

 

DEĞERLİ BİR GÜN

Aday adaylığını açıklayan Duru, basın toplantısında şu ifadelere yer verdi, “2014 yılı Mart Ayında yapılacak yerel yönetimler seçiminde, Kırıkkale Belediye Başkanlığına Ak Partimizden aday adaylığımı açıklamak için huzurlarınızda bulunmaktayım. Öncelikle hayatımın em anlamlı, en değerli ve de en onurlu gününde buraya teşriflerinizden dolayı hepinize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Bugün, burada sizlerin huzurunda açıklayacağım aday adaylığım öncesinde değerli dava arkadaşlarımla birlikte bugüne gelinceye kadar geçen süreçte, aday adaylığıma yönelik birçok çalışma yaptık.

Bir insan kendini herhangi bir niyet için adadığında Takdir-i İlahide o yönde hareket edecektir. Böylesine önemli bir kentin belediye başkanlığına giden bir yolculuğa çıkma kararını Partimizin birbirinden değerli büyükleri ile istişareler ve değerlendirmeler yaptım. Yakın çevre desteğini alarak bu yolculukta bana destek olan arkadaşlarımla birlikte Kırıkkale’nin mevcut koyarak ve geleceğe yönelik neler yapacağımızın planlamasını yaptık.

 

VATANDAŞIMIZI DİNLEME FIRSATI BULDUK

Partimizin değerli kurucularını ve bugüne kadarki yönetimlerde yer almış değerli büyüklerimizi ziyaret ederek görüşlerini aldık. Esnaf Odaları, Sendikalar, Demekler ve Mahalle Muhtarlarımız gibi Tün sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri İle görüşerek kentimize dair değerlendirmelerini dinleme fırsatını bulduk. İlimizde bulunan Esnafımızı ve değerli çalışanlarını işyerlerinde ziyaret ederken, cadde ve karşılaştığımız hemşerilerimiz ile düşüncelerimizi paylaştık. Yine ilimizin muhtelif yerlerinde kurulan Semt Pazarlarını, Sanayi Çarşısını, Ardiyeciler Çalışanlarını, Minibüsçülerini ziyaret ederek, duygu ve düşüncelerimizi paylaştık.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız