Maraşlılar yemekte bir araya geldiler

Maraşlılar yemekte bir araya geldiler

KIRIKKALE´DE İKAMET EDEN KAHRAMANMARAŞLILAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YEMEK ORGANİZE ETTİ

KIRIKKALE´DE İKAMET EDEN KAHRAMANMARAŞLILAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YEMEK ORGANİZE ETTİ

Maraşlılar yemekte bir araya geldiler

Kırıkkale´de yaşayan Kahramanmaraşlıların bir araya gelerek kurdukları Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organizesiyle Müftülük yemekhanesinde birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

MARAŞ YEMEKLERİ İKRAM EDİLDİ

Soğuk kış gecelerine Kahramanmaraş yöresine has yemeklerin ikram edildiği programa Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bazı il yöneticileriyle derneğin yönetim ve denetleme kurulu üyeleri katıldı.

KATILIMCILARA TEŞYEKKÜR ETTİ

Dernek Başkanı Nuh Baraklı, bir konuşma yaparak başta vali olmak üzere katılanlara teşekkür etti. Konuşmasının devamında dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Derneğimize onursal üye olarak destek veren Kırıkkale valisine ve Kırıkkale Belediye Başkanının desteklerinden dolayı teşekkür etti.

DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek günün anısına Kırıkkale´de çalıştığı sürece derneğin kendisine verdiği destekten dolayı Dernek Başkanı Nuh Baraklı´ya uluslararası ödül alan Kırıkkale Nur Cami Tablosunu hediye etti. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz da bir konuşma yaparak organize için ve Bekir Gerek´e Kırıkkale´deki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

KATILIMCILARA KİTAP HEDİYE ETTİLER

Yemek sonunda İstiklal Marşı Yazarı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif´in vefatının 80. Yıl dönümü anısına Kahraman Maraş 12 Şubat Belediyesinin gönderdiği Safahat Kitabı katılımcılara hediye edildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı