Manevi değerler sergileniyor

Manevi değerler sergileniyor

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Bumerang İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen manevi değerler çalışması adı altında 25 öğrencinin 75 ebru el sanat eseri düzenlenen törenle açıldı. Birbiri

NEY DİNLETİSİ

Gençlerin sporu sevmesini ve değişik dallardaki sanat alanlarına yönlendirmek amacıyla Bumerang İzcilik Gençlik ve Spor Kulubü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Altunbilekler AVM’de sergi açıldı. 3 gün boyunca açık kalacak ebru sanat sergisinde, kulüp öğrencileri tarafından da ney dinletisi yapılıyor.

GENİŞ KATILIM OLDU

Serginin açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü’nün yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Bumerang İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Aydoslu ile çok sayıda davetli katıldı. Duaların okunmasıyla kesilen kurdelenin ardından programa katılanlar sergiyi gezdi. Sergi yapılan çeşitli ikramların ardından son buldu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı