Manevi desteğiniz güç verecek

Manevi desteğiniz güç verecek

PROTOKOLLE ŞEHİT AİLELERİ BİRARAYA GELDİ

Manevi desteğiniz güç verecek

Vatan İçin Can Verenler Derneği protokol üyelerinin katılımı ile şehitler için yemek verdi. Yemeğe katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, ?Şehit ailelerinin manevi desteği ile terörün bitirilmesi noktasında güç kazanacağız? dedi.

PROTOKOLLE ŞEHİT AİLELERİ BİRARAYA GELDİ

Dernek binasında düzenlenen yemeğe Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan,  AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zühtü Bozdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, emniyet ve Garnizon Komutanlığı temsilcileri ve şehit aileleri katıldı.

KÖKLERİ KAZINSIN

Yemeğin şehitler için verildiğini Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu protokol üyeleri ile şehit ailelerinin bir arada olması amacını taşıdıklarını ifade etti. Artan terör olaylarının ve gelen şehit haberlerinin büyük bir üzüntüye neden olduğunu sözlerine ekleyen Torunlu, Terör örgütüne karşı yürütülen kararlı çalışma ile terörün kökünün kazınmasını beklediklerini dile getirdi.

ACIMIZI BİRAZ OLSUN DİNDİRECEK

Torunlu, ?Ülkenin dört bir yanında ocaklara ateş düşüyor. Bu acıyı en iyi biz şehit aileleri bilir. Bu acıların dindirilmesi için yürütülen süreci istemeyenlerin gerçek suratlarını bir kez daha gördük. Terör örgütüne karşı yürütülen kararlı mücadeleye şehit aileleri olarak her zaman destek verdiğimizin bilinmesini isteriz. Bu kararlılığın sonunda terörün bitirilmesi biz şehit ailelerinin acısını biraz olsun dindirecektir? şeklinde konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise, operasyonların kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Köksal, ?Bu noktada şehit ailelerinin manevi desteklerine çok ihtiyacımız var. Manevi desteğiniz ile terörün bitirilmesi noktasında güç kazanacağız. Terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlar terörün tamamen bitirilmesi ve kesin sonuca ulaşması durumunda sonlanacaktır. Devletimiz şehit ailelerinin her zaman yanındadır? diye konuştu.

PROTOKOLE BULGUR PİLAVI İKRAM ETTİLER

Yemek öncesi dernek yönetimi ve protokol üyeleri ile birlikte şehit ailelerinin sorunları noktasında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Protokol üyelerine şehit annelerinin hazırladığı bulgur pilavı ikramı yapıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü