MALTEPE?DEN SON VİRAJ SEMİNERİ

MALTEPE?DEN SON VİRAJ SEMİNERİ

Maltepe Anafen Dershanesi öğrencilerine, moral motivasyon amacıyla düzenlenen seminerde, sınav hakkında önerilerde bulunuldu. Yapılan programda öğrenciler bol bol stres attı, sınavla ilgili birçok püf nokta öğrendi. Öğrencilere, Sınavın her şey olmadığı,

HEDİYE DAĞITILDI

Kültür Merkezi?nde düzenlenen seminerde, branş öğretmenleri, öğrencileri, kendi alanları hakkında yönlendirdi. Branş öğretmenleri programda ayrı ayrı konuştu. Türkçenin uzun soruları, matematiğin denklemleri, Fen Bilgisinin deneyleri öğrenciler için zor olmaktan çıktı. Böylece öğrenciler bütün branşların püf noktalarını bir kez daha tekrar etmiş oldu. Başarıyı ödüllendirmeyi gelenek haline getiren Maltepe Anafen Dersanesi yıl içinde sınavlarda ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere hediye dağıttı.

 

KAZANMAK İÇİN SINAVA GİRİN

Başarılı öğrencileri ödüllendiren Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Asım Bingöl, sınavlara az bir zaman kaldığını belirtti. Bingöl, "Şu anda son viraja yaklaştık. Bu geçişi çok iyi değerlendirmek gerekir. Programlarımıza katılıp genel tekrarları kaçırmayın ve eksikleri giderin. Son dakikaya kadar ciddiyeti elden bırakmayın, Mutlaka kazanacaksınız. Yeter ki kendinize güvenin ve kazanmak için sınava girin." dedi.

 

ZAMANI İYİ KULLANIN

Çok yoğun bir yıl geçirdiklerini söyleyen Bingöl, "Öğrencileri sınava hazırlarken moral ve motivasyonlarını da yükseltmeye çalışıyoruz. Çok tempolu bir çalışmadan sonra SBS?de öğrencilerimizden başarı bekliyorum. Sınav sırasında zamanı iyi kullanın ve hiç heyecanlanmayın.? diye konuştu. Rehber öğretmeni eşliğinde yapılan balon şenliği programa ayrı bir renk kattı. Programın sonunda örenciler, streslerini ve bir yılın yorgunluğunu balon patlatarak ve oyunlar oynayarak atmaya çalıştı. Öğrenciler sınavın korkulacak kadar zor olmadığını, yapabileceklerinin en iyisini yapma azmi ve kararlılığıyla evlerine dağıldılar.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti