Maltepe zirvedeki yerini korudu

Maltepe zirvedeki yerini korudu

Kırıkkale?de YGS sonuçlarına Maltepe Dershaneleri damgasını vurdu Sınav sonucuna göre, Kırıkkale?nin ilk 5 öğrencisinden 4?ü ve ilk 10 öğrencisinden 7?si Maltepe öğrencisi oldu.

İLDEKİ BİRİNCİLERİ TOPLADIK

Sınav sonuçlarını değerlendiren Maltepe Dershaneleri Müdürü Bayram Günsili ?Her yıl olduğu gibi bu yıl da dershanemiz ildeki dereceleri topladı. Bu başarıda emeği geçen aileleri, okul ve dershane öğretmenlerini kutlar öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim. Dershanemizin ve öğrencilerimizin  bu başarısını LYS?de de sürdüreceğine inanıyorum  Bunun için işletmelerin kendi iç işleyişlerini yeniden düzenlemeleri, bazı faaliyetlerini geri bildirime tabi tutmaları, şebeke organizasyonlarını geliştirmeleri, değişen çağa ve bilimsel yeniliklere ayak uydurmaları gerekmektedir.?

VİZYONUMUZ BAŞARI

?Maltepe Dershaneleri bu vizyonu ile eğitimde öncü kurum olmanın sorumluluğunu taşımaktadır. Her yıl binlerce öğrenciye rehber olmak ve bu öğrencilerin üniversiteye yerleşebilmeleri için en iyi eğitimi almalarını sağlamak bizim en temel gayemizdir. Eğitimde toplam kalite ilkesine göre hareket etmenin ve başarılı olmanın ana prensibi ise; daima "öğrenci odaklı" hareket etmektir. Öğrencinin her türlü ihtiyacına cevap verecek bilgi, kültür, hizmet ve ekipman sağlandığı taktirde başarılı olmamak için bir sebep kalmayacaktır.? diye konuştu.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti