Makas"Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz"

Makas

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle Kutlama Mesajı Yayınladı

Vali Makas " Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde aziz milletimizin, vatan ve bağımsızlık uğruna verdiği eşsiz mücadelenin sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma hedefiyle yola çıkan Cumhuriyetimiz, kurulduğu günden bu yana her alanda büyük başarılara imza atmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'nde yaptığı konuşmasındaki, “Bir asır önce, millî mücadelesini Cumhuriyet'in kuruluşuyla tamamlayan milletimiz, Cumhuriyet'in ikinci asrını da Türkiye Yüzyılı ile taçlandıracaktır” ifadesi doğrultusunda, Türkiye'nin küresel bir güç olarak yükselmesi ve dünyanın önde gelen ekonomilerinden biri olması hedeflenmektedir.

Bu hedeflere ulaşmak için Türkiye, eğitim, sağlık, altyapı, savunma sanayii ve teknoloji gibi alanlarda önemli yatırımlar yapmaktadır. Ayrıca, küresel iş birliğini güçlendirmek ve uluslararası alanda daha etkin bir rol oynamak için çalışmalar yürütmektedir. Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerçekleşmesi halinde, Türkiye'nin dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olacağı ve küresel barışın ve refahın sağlanmasına önemli katkılar sağlayacağı öngörülmektedir" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız