Makas" Al Sancağımız Bu Gökkubbeden İnmeyecek, Ezanlarımız da Susmayacak

Makas

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları üyeleri tarafından Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Kadınları Temalı serginin açılışını gerçekleştirdi.

Serginin açılışında konuşma yapan ve Türk milletinin dünyaya nizam vermek için yaratılmış bir millet olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan  Vali Mehmet Makas konuşmasına şöyle devam etti. “Türk milletinin mensubu olmak hepimiz için ayrı bir şereftir. İnşallah Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında daha bin yıllara doğru kıyamete kadar, al sancağımız bu gökkubbeden inmeyecek, ezanlarımız da susmayacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kadının bizatihi kendisi bir değerdir.” sözüne değinerek konuşmasına devam eden Sayın Valimiz “Biz analarımızla var olmuşuz. Varlığımızı da hanımefendilere borçluyuz. Burada çok güzel eserler ortaya koymuşlar.” Diyerek sergide emeği geçen ve Cumhuriyetinin 100.yılına faaliyetle katkıda bulunduğu için tüm Kamu Sen ailesine teşekkür etti. Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesilerek sergide yer alan eserler gezildi.

 

 


 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız