Makam kapısını kaldıracağız

Makam kapısını kaldıracağız

?31 MART SEÇİMLERİNDE MHP, YENİDEN TARİH YAZACAK?

Makam kapısını kaldıracağız

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, Merkez Seçim Bürosunun açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı açılış töreni miting havasında geçerken, MHP Belediye Başkan Adayı Yarar, 1 Nisan sabahı belediyede makam kapısını kaldıracağını söyledi.

GENEL MERKEZDEN YOĞUN KATILIM

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, 26. Dönem Osmaniye Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı programa 5 bine yakın Kırıkkaleli destek verdi.

HEM BÜRO AÇILIŞI HEM ADAY TANITIMI

31 Mart 2019 seçimi öncesi MHP´de hem Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirilirken, diğer taraftan da aday Yarar Kırıkkale halkına tanıtıldı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Yarar, ?Ben bu memleketin, bu toprakların çocuğuyum. İnşallah sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde, 1 Nisan´dan Kırıkkale´nin sorunlarını çözeceğiz? dedi.

?MİLLİ HASSASİYETLERİMİZ ÖN PLANDA?

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur´an tilavetinin ardından MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun konuşmasıyla başlayan programda, 31 Mart´ta yapılacak olan seçimin önemine değinen Baloğlu, ?Bildiğiniz üzere 30 Büyükşehirde Cumhur İttifakı adaylarını çıkartıp seçime girecek. Bunun yanında 51 il ve ilçede Cumhur İttifakının mensupları olan AK Parti ve MHP ayrı ayrı ayrı adaylarını gösterip seçime girecek. Bizler de bunun bilincinde hareket edip, milli hassasiyetleri ön planda olan, vatanına, milletine, bayrağına saygılı adayları sizlerin teveccühü genel merkezin kararıyla aday yaptık? dedi.

?31 MART SEÇİMLERİNDE MHP, YENİDEN TARİH YAZACAK?

Baloğlu´nun ardından kürsüye gelen MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk de, ?24 Haziran seçimlerinde bizleri yalnız bırakmadınız. Sandıklara sahip çıkarak, herkesi ziyaret ederek Cumhur İttifakının önemini anlattınız ve Allah´ın takdiriyle, sizlerin desteğiyle MHP´den milletvekili çıkarttık. Şimdi 31 Mart seçimlerine giden süreçte, bu azmi, bu heyecanı taşımanız, kim varsa her birine ulaşarak bu seçimde MHP´yi hem il merkezinde hem de bütün ilçelerimizde, beldelerimizde, başarılı kılmanızdır. Şurada bizimle beraber bu toplantıya katılan 5 bin kişi hazır bulunuyorsa biz inanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde MHP, yeniden tarih yazacak. Biz seçildiğimiz günden itibaren sizleri bir an olsun yalnız bırakmamaya çalıştık, öyle de devam edeceğiz? diye konuştu.

?YOZGAT MİLLETVEKİLİ OLARAK SİZLERLE BİR ARAYA GELMEKTEN GURUR DUYUYORUM?

?Ben Yozgat Milletvekili olarak sizlerle bir araya gelmekten gurur duyuyorum? diyen MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de, ?24 Haziran´da siz bizlere sahip çıktınız, bizler de TBMM´de hem Ülkücüleri, hem de kendi şehirlerimizi aslanlar gibi temsil ediyoruz. Biz yola çıktığımızda ?Genel Başkanımızın sözü sözümüzdür´ dedik ve Cumhur İttifakına aslanlar gibi sahip çıktık. Bizler bütün seçim dönemlerinde Cumhur İttifakını anlattık. Yozgat´a, Kırıkkale´ye hizmet nasıl yapılırmış, şimdi onu gösteriyoruz. Belediye Başkan Adayımız Serdar Yarar, soyadı gibi Kırıkkale´ye yarar? dedi.

?SİZLER ÜLKENİZE VE BİZLERE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTINIZ?

26. Dönem Osmaniye Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, ?Bu davanın içerisinde, bir bütünün içerisinde bulunmak önemli bir vazifedir. Aziz Kırıkkaleli Ülküdaşlarım, bugün bir seçim süreci var. Sizler ülkenize ve bizlere her zaman sahip çıktınız? şeklinde konuşurken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu da Cumhur İttifakının Türkiye´nin bekası için önemli olduğu vurgusunu yaptı. Vahapoğlu, "Daha dün 15 Temmuz gecesi ABD ve AB´deki bazı ülkelerin güdümündeki hainler, bu ülkede tasarladıkları noktaya ulaşabilmiş olsalardı ne durumda olacaktık onu düşünüyor musunuz? Eğer Ülkücü Hareketin Lideri, daha hiçbir şey belli değilken ´Seçilmiş hükümetin yanındayım, darbenin her türlüsüne karşıyım´ diye dik durmasaydı ne olurdu hesaplayabiliyor musunuz? ´Bu ülkenin bekası, geleceği esastır? şeklinde konuştu.

?40 SORUNA 40 PROJEYLE GELİYORUZ?

Son olarak kürsüye çıkan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, göreve gelmeleriyle birlikte yıllardır çözülemeyen halk otobüs sorununu çözeceklerini ifade etti. 40 soruna 40 projeyle geldiklerini vurgulayan Yarar, ?Ben Kırıkkale´de doğdum, Kırıkkale´de yaşamaktayım. İnşallah başkanlık görevine seçildiğim zaman Kırıkkale´yi MHP´nin üretken belediyecilik hizmetiyle buluşturacağız. Kırıkkale´de yaşanılan sorunları ben çok iyi biliyorum. İnşallah bunların hepsi çözüme kavuşacaktır.?

?KIRIKKALE´NİN SORUNLARIN ÇÖZECEĞİZ?

?Büyük zafer uğruna çıktığımız bu kutlu yolda Kırıkkale´mizin hizmetkârı olmaya hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde inanın çok büyük önemli işlere imza atacağız. Yıllardır çözülemeyen otobüs sorununu, ekmek fırınını, tozlu çamurlu yollarını, bunun gibi birçok sorunları inanın bana çözüme kavuşturacağız. Ve şunu söylüyorum, benim halkımla aramda kapı olmayacak. Belediyede makamda bulunan o kapıyı kaldırarak, bütün gönüllerimize, bütün kesimlerimize kapımız açık olacaktır? ifadelerine yer verdi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı