Mahkumlara moral gecesi

Mahkumlara moral gecesi

Kırıkkale Müzisyenlerini Koruma Yaşatma Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği tarafından Derneği Delice Kapalı Cezaevinde konser verildi.

YEREL SANATÇILARDAN KONSER

Kısa adı MÜYA-DER olan Kırıkkale Müzisyenlerini Koruma Yaşatma Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği Delice Kapalı Cezaevinde sosyal sorumluluk projesine imza attı. MÜYADER üyesi sanatçılar Neşet Abalıoğlu, Duygu Kutlu ve Alkan Saçal Delice Kapalı Cezaevinde konser verdi.

 

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Programa Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, Delice Kapalı Cezaevi Müdürü Ali Başekin, Mehmet Demirezer, Adnan Saçal, Cezaevi İkinci Müdürü Yaşar Yüz katıldı. Program mahkumlar tarafından ilgiyle izlendi. Neşet Abalıoğlu, Duygu Kutlu ve Alkan Saçal söyledikleri türkülerle kader mahkumları zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Konser sonuna doğru kader mahkumları oyun havalarına oynadılar ve halaylar çekerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ

Müyader Başkanı Adnan Saçal cezaevlerindeki kader mahkumlarını topluma kazandırma projelerinin olduğunu, gerekli yerlere başvurduklarını cevap beklediklerini, proje içerisinde telli, nefesli, vurmalı ve elektronik müzik aletleri kurslarının olduğunu, ayrıca da kültürümüz olan halay kursuda proje kapsamında olduğunu söyledi.

 

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Cezaevi Müdürü Başekin, programda yaptığı konuşmada, Müyader?e teşekkür ettiğini belirtti ve ?İnanıyorum ki bir çok kurum amirlerimiz her şeyin en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Biz yılmadan insan onuruna yaraşır bir şekilde kanunların ön gördüğü kural çerçevesinde her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız ve çalışıyoruz" diye konuştu.

 

HER ZAMAN VAR OLACAĞIZ

Cezaevi Müdürü Ali Başekin tarafından Müyader adına çiçeği kabul eden Neşet Abalıoğlu bu tür sosyal sorumluluk projelerinde her zaman var olduklarını söyledi. Programa katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Abalıoğlu "Program içerisinde bu konsere katkı sağlayan Adnan Saçal, Mehmet Demirezer, Sanatcı arkadaşlarım Duygu Kutlu, Alkan Saçal, Armoni sanat merkezine, Ozan Kıyak, Atakan Savcı, Haydar Salini, Metehan Şahin ve Oguz Vural teşekkür ederim. Aynı zamanda mahkumlara böyle sosyal faaliyetler sağlayarak bir arada olmamızı sağlayan müdürümüz Ali Başekin`e de ayrıca teşekkürlerimi sunarım" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ