Mahkumlar doyasıya eğlendi

Mahkumlar doyasıya eğlendi

Delice Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile unutulmaz bir eğlence programı düzenlendi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Kırıkkale’nin tanımmış müzisyenlerinin bir araya gelerek oluşturduğu “Ustalar Topluluğu” tarafından gerçekleştirilen program Kurum öğretmeni Veysel Kamalı’nın açılış konuşması ile başladı. Hükümlü ve tutukluların büyük ilgi gösterdiği programda bozkırın tezenesi büyük usta rahmetli Neşet Ertaş’ın bozlakları salondakileri duygulandırdı. Keman ve saz ustalarının çalıp söyledikleri türkülerin ardından oyun havaları ile coşan hükümlü ve tutuklular Ustaların oynadığı kaşık oyununa eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Davul Ustası Adem Göçer’in sunduğu davul şovu ise görülmeye değerdi.

BİR ARAYA GELMEK ÖNEMLİ
Kurum Müdürü Abdullah Demirci, bölgemizde çok iyi tanınan, her biri ayrı bir değer olan ustaların bir araya getirmenin çok güzel bir düşünce olduğunu söyledi. Bizleri kırmayarak Kurumumuza gelen ve bu güzel eğlence programını sunan Ustaların şahsında bu imkânı sunan Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti. Ustalar Topluluğu’nu ilk kez izleyen Delice Cumhuriyet Savcısı Hasan Turgut, yaptıkları bu güzel eğlence için Ustalar Topluluğu’na teşekkür ederek, günün anısına Teşekkür Belgesi takdim etti.Yapılan programa Delice Cumhuriyet Savcısı Hasan Turgut, Kurum Müdürü Abdullah Demirci, Delice İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd.Bşcvş. Selim Dağaşan Kurum 2.Müdürü Serdar Çiftçi, İdare Memuru Naci Aykut, Kurum personeli ile çok sayıda hükümlü ve tutuklu katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ