Mahir Yılmaz´dan gövde gösterisi

Mahir Yılmaz´dan gövde gösterisi

MAHİR YILMAZ´DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Millet ittifakının Kırikkale Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mahir Yılmaz Hüseyin kahya parkında düzenlenen bir program ile seçmenleriyle buluştu. 

Düzenlenen programa CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen  ve partililer katıldı. Progamda il başkanları ve Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz konuşmalar yaptı.

İYİ Parti-CHP ve DP´nin ortak adayı Mahir Yılmaz, düzenlenen bir programla sevenleriyele buluştu. Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalıkla yürüyen Yılmaz, Hüseyin Kahya Parkı önünde partililere hitap etti.

Daha önce BBP, DYP, DP ve SP´den aday olan Yılmaz 5. partisi İYİ Parti´den CHP ve DP desteğiyle yeniden siyaset sahnesine girdi. Yılmaz, aday olarak açıklanmasının ardından ilk defa partililerle buluştu. Programa CHP Milletvekili Ahmet Önal, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, DP İl Başkanı Hayati Çimen ve çok sayıda partili katıldı. CHP Milletvekili Ahmet Önal, uzun görüşmeler sonucunda genel merkez yetkililerinin bilgisi ve tabanın talepleri doğrultusunda ittifakın sağlandığını belirtti. CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ise bu ittifakın kaçınılmaz olduğunu belirterek kokusu çıkmış bir sistem ve sistemin iktidarının birleşerek üstesinden gelineceğini söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık da tabanın sesine kulak verildiğini, tabanın isteği doğrultusunda itirazın olgunlaştığını belirterek, bu güçlü yapıyla seçimin kaybedilmesinin suçlusunun kendileri olacağını söyledi. Yılmaz da Millet İttifakının çatı adayı olarak bu seçimi kazanamamanın hiç bir gerekçesinin olamayacağını, seçmenin sesini dinlemeyen kimsenin seçim kazanma şansının olmadığını söyledi. Yılmaz, 31 Mart akşamı Kırıkkale´de yeni bir dönem başlayacağını belirterek kendisine destek veren 3 partiye de teşekkür etti.

 



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu