MAHALLİ SANATÇILARA ANLAMLI DESTEK

MAHALLİ SANATÇILARA ANLAMLI DESTEK

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, korona virüs salgını sonucu düğünlerin yapılmaması nedeni ile maddi olarak zorluk çeken mahalli sanatçılara yardım eli uzattı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyası etkileyen korona virüs nedeni ile birçok sektör iş yapamaz duruma geldi. Korona virüs nedeni ile düğünlerin iptal edilmesinin ardından maddi olarak zor durumda kalan mahalli sanatçıların yardımına Kırıkkale Valisi Yunus Sezer koştu. Her zaman olduğu gibi yine vatandaşın yanında olan Vali Yunus Sezer, “Kırıkkale Valiliği olarak birinci görevimiz, vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olup, sıkıntılarını paylaşmak, mutlu günlerinde ise sevinçlerine ortak olmaktır. Bu kapsamda, aylarca düğün salonlarının kapalı olması nedeniyle, ekmeğini bu işten kazanan mahalli sanatçılarımızın bir nebze de olsa sıkıntılarını azaltmış olduk”

Mahalli sanatçılar adına açıklamalarda bulunan Kırıkkale Sanatçı ve Müzisyenler Derneği Başkanı Erol Tombak “Korona virüs nedeni ile hayat durma noktasına geldi. Bizim gelir kaynağımız olan düğünler de uzun süredir yapılamayınca, bir hayli zor duruma düştük. Sağ olsun, imdadımıza Kırıkkale Valisi Yunus Sezer yetişti. Kırıkkale’mizin bağrından çıkan, halkımızın sorunlarına vakıf olan valimiz bizlere verdiği destekle zaruri ihtiyaçlarımızı karşıladık. Hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ