Mahalle ziyaretlerine ağırlık veriyoruz

Mahalle ziyaretlerine ağırlık veriyoruz

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, seçim çalışmalarının hız kazandığını ve bu konuda herkesin koordineli olarak çalıştığını söyledi. İl Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının önemli çalışmalar yaptığını belirten Eroğlu, mahalle ziya

YÜZLERCE VATANDAŞ GELİYOR

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında açıklamada bulundu. Seçim çalışmalarının son süret devam ettiğini belirten Eroğlu, teşkilatla birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bürolarına her gün yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Eroğlu, vatandaşların isteklerini ve taleplerini değerlendirdiklerini açıkladı. Mahalle ziyaretlerine de başladıklarını belirten Eroğlu, partilerine geçiş yapan vatandaşlarla ortaklaşa projeler ürettikleri ve Başkan olması durumunda bu projelerin hayata geçeceğini bildirdi.

 

10 YILDIR HİZMET YOK

Şehrin batıya doğru geliştiğini ve doğu ve güney yerlerinin atıf durumda kaldığını ifade eden Eroğlu, belediye hizmetlerinin 10 yıldır Kırıkkale’de yok denecek kadar az olduğunu belirtti.

Eroğlu, Belediyenin Merkez dışındaki hiçbir mahallede çalışma yapmadığını ve vatandaşların buna ders vermesi gerektiğini kaydetti. Mahallelerin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, 21. Yüzyılda yol, su, çöp sorunlarının Kırıkkale’ye yakışmadığını ve bu konuda başkan olması durumunda önemli çalışmalar yapacağını iddia etti. Mevcut Belediye Başkanının doğrudan çok yanlışı olduğunu ifade etti.

 

SORUNLARI BİLİYORUZ

Eroğlu konuşmasını devamında, “Kırıkkale’nin doğu bölgesi hizmet fazla yok. Biz bu bölgeye hizmet etmek için yolla çıktık. Rant için değil hizmet için aday oldum. Önemli olan yarış değil memlekete hizmet için yola çıktık. Bu memleketin toprağını tozunu biliyorum ve halkla iç içe yaşıyorum.  Mahallelerimiz için AVM başta olmak üzere daha farklı projelerimiz var bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Doğu kesimlerinde belli başları sorunları var ve bu sorunları çözmek için aday oldum. 30 Mart akşamı benim gidecek bir yerim yok ben hala burada olacağım. Biz Kırıkkaleler olarak hizmete doğu kesimlerinden başlayacağız.” 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız