Mahalle ve köy temsilcileri önemli görevler üstleniyorlar

Mahalle ve köy temsilcileri önemli görevler üstleniyorlar

Ak Parti mahalle ve köy temsilcilerine yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan Ak Parti MKYK Üyesi Osman Can, mahalle ve köy temsilcilerinin seçimde önemli görevler üslendiklerini söyledi.

SEÇİMDE ÖNEMLİ ROL OYNUYORLAR  

Seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti, çalışmalar kapsamında parti toplantı salonunda mahalle ve köy temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya katılan Ak Parti MKYK Üyesi Osman Can, Kırıkkale’nin her zaman Ak Parti’ye destek verdiğini ifade etti. Can yaptığı konuşmada, “Mahalle ve köy temsilcilerine genel merkez olarak çok önem veriyoruz. Her şey memleket meselesidir, sadece parti değildir. Gün gelir başka parti oluruz, gün gelir insanlar değişir devam edecek tek şey vardır, Türkiye Cumhuriyeti. Bu insanlar, bu topraklar, memleketimizde yıllardır süre gelen kültürlerimizin devam etmesidir. Yaptığımız çalışmaların hepsi bununla ilgilidir. Her zaman partimize destek veren bir ilsiniz”  diye konuştu.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Eğitim toplantılarının devam ettiğini belirten İl Başkanı Mürsel Akçay ise yaptığı konuşmada, “Eğitim toplantılarımız devam ediyor. Sizler mahalle ve köylerde bizim en kıymetli temsilcilerisiniz. Mahalle ve köylerde başbakanımızın temsilcilerisiniz. Biz mahalle ve köy temsilcilerinin isteklerini her zaman yerine getiriyoruz.  Vatandaşların derdini dinleyip bizlere ileten insanlarsınız.  Önümüzdeki seçimler ülkemiz için çok önemli. Bu davaya gönül veren herkesle el birliğiyle çalışacağız ve yine 3-0 yapacağız. Sizlere çok büyük işler düşüyor” şeklinde konuştu.

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANMAK ÜZERE

Akçay, “Sandık için çok güzel çalışmalar yaptık. Sandık yönetim kurulu çalışmasını tamamladık.  Bütün mahallelerde sandık başkanı ve yedek üyeleri hazırladık ve görev alacak kişilerle bire bir görüştük.  Seçim kampanyası başlamadan bunları bitirdik. Bizim için önemli olan diğer partiler seçime hazırlanırken biz tüm çalışmaları tamamlamış olacağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız