Magandalar Uslanmıyor

Magandalar Uslanmıyor

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Mutluluğunuz Başkasının Mutsuzluğu Olmasın” Projesi kapsamında son bir ayda yaptığı uygulamalarda havada silahla rastgele ateş eden ve yanında silah bulunduran 23 kişi hakkında işlem yaptığını açıkladı. Ayrıca uygulama boyunca

VERİLER AÇIKLANDI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yaz ayları başında düğünlerin başlamasına yakın bir zamanda “Mutluluğunuz Başkasının Mutsuzluğu Olmasın” isimli bir projeyi hayata geçirmişti. Proje kapsamında düğünlerde havaya rastgele ateş edilmesi sonucu doğacak olumsuzlukların önüne geçilmesi hedeflenmişti.  Emniyet Müdürlüğü 21 Eylül -21 Ekim tarihleri arasında Proje kapsamında yapılan uygulamalarda elde edilen verileri basınla paylaştı.

10 TABANCA

Yapılan açıklamada sözü edilen tarihler arasında yapılan uygulamalarda toplam 10 adet tabanca, bir adet tüfek ele geçirilerek muhafaza altına alındığı, yakalanan 23 şahıs hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldığı açıklandı. Açıklamada “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gerekli çalışmalara devam edilecektir” ifadelerine de yer verildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama