Maganda kurşunları önleniyor

Maganda kurşunları önleniyor

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım” isimli proje kapsamında can ve mal emniyetini tehdit eden, düğünlerde ve diğer kutlamalarda silah atılmaması konusu ile ilgili olarak bilgilendirme çalışmaları devam edi

HAYATLARI KARARTMAYIN

Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler İlçe merkezine bağlı köylerde yapılan düğünleri tek, tek ziyaret ederek “Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım ” konulu afiş ve broşür dağıtıyor. Bu sayede eğlencelerin üzüntüye dönüşmesinin önüne geçmeye çalışan Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin oldukça başarılı oldukları gözleniyor. Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı İlçeye bağlı köylerde yapılan düğünlerde ve eğlencelerde silah atılmasının önlenmesi amacıyla düğünleri ziyaret ederek  “Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım” konulu afişler ve broşürler ile düğündeki konuklara bilgilendirme yapıyor. Ayrıca düğün yerinde herhangi bir kişi tarafından sorumsuzca havaya silah ile ateş edilmesinden kaynaklanan olası kazaların sonuçlarına dikkat çekiliyor.

AFİŞLER DAĞITILDI

Hazırlanan afişler düğün yerinde herkesin görebileceği yerlere asılarak görsel olarak bilgilendirme yapılırken düğün sahipleri ve konuklar ise görevli Jandarma ekipleri tarafından bizzat bilgilendirilip, broşürlerin dağıtımı yapılıyor. Uygulamaya memnuniyetle karşılayan düğün sahipleri Yahşihan Kaymakamlığının başlattığı örnek uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, Jandarma ekiplerine de teşekkürlerini ilettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ