Maganda kurşunu yaraladı

Maganda kurşunu yaraladı

YUVA MAHALLESİ KARIŞTI!

Maganda kurşunu yaraladı

Yuva Mahallesinde bir düğünde rastgele açılan ateş sonucu 16 yaşındaki E.K. yaralandı. Olay yerinden kaçtığı bildirilen maganda, polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Kafasından vurulan talihsiz genç ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralı gencin durumu ciddiyetini koruyor.

Olay, akşam saatlerinde Yuva Mahallesinde bir düğününde meydana geldi. Yöre halkı tarafından ?Aşiretler? olarak adlandırılan Roman vatandaşların düğününde, E.K. isimli çocuk düğünde havaya ateş açılması sonucu, başına isabet eden kurşunla yaralandı. E.K. tedavi için Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından düğünde kavga çıkması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, havaya ateş ettikleri iddia edilen ve olayın ardından olay yerinden kaçan M.Ç. ile H.Ç.´nin bulunduğu aracı, Yuva Mahallesi Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi önünde durdurdu. Polisin dur ihtarına uymayan M.Ç., kendisini arabadan aşağı attı. Aracı kullanan H.Ç. ise aracı durdurdu. Polis her iki kişiyi de gözaltına aldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama