Madde bağımlılığında artış var

Madde bağımlılığında artış var

Çocuk Koruma Kanunu Kapsamında İl Koordinasyon Kurulu toplandı. Toplantıda konuşan vali Ali Kolat maalesef madde bağımlılığı konusunda artış olduğunu belirterek uyuşturucu ile mücadelede ciddi adımların atıldığını ailelere de bu konuda büyük görevler düşt

VALİ KOLAT’IN BAŞKANLIĞINDA

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Ali Kolat, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut,  İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İlçe Kaymakamları, İl Müdürleri ve yetkililer katıldı.

EMNİYET ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar; Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilimizdeki çocuklara ve öğrencilere yönelik uygulanan ‘Güvenli Okul Güvenli Gelecek’ ve ‘Umuda Yolculuk’ projeleri hakkında bilgiler verdi.

MADDE BAĞIMLILIĞINDA ARTIŞ VAR

Toplantıda konuşan Vali Kolat son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi ilimizde de çocuklardaki madde bağımlığı konusunda artış gösterdiğini söyledi. Kolat “Bu konuda İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ve Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bu konuda çalışmalar yapıyor. Ama maalesef bu kadar çalışmanın üzerine bu sayıda artış olduğunu gözlemliyoruz. Bu konuyla ilgili bizzat Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Bakanlarımız bu konuyla yakından ilgileniyor. Bir de bu konunun adalet boyutu var. Bu konuyla ilgili de Cumhuriyet Başsavcımız ve Baro Başkanımız ilgileniyor. Bugün burada bu konuyla ilgili alınan kararlar, uygulanan yaptırımlar ve neler yapılabilir, bunları değerlendirmemiz lazım” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü