Maaşları ödeyemiyorsan başkanlık yapmayacaksın

Maaşları ödeyemiyorsan başkanlık yapmayacaksın

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale Belediyesi'nin ayda faizsiz 5 Milyon TL borç yaptığını söyledi. Kendi döneminde işçilerin ve memurların maaşlarının gününde ödendiğini belirten Pekdoğan, mevcut Belediye Başkanı Veli Korkma

EMEĞİNİ GASP EDİYOR

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, belediyenin işçi ve memura maaşlarını ödememesini sert bir dille eleştirdi. Göreve geldiği 1999 yılında da belediyenin geçmiş döneme ait borçların olduğunu belirten Pekdoğan, 3 ayda bu borçların tamamını ödediklerini söyledi. İşçi ve memurun önceki alacaklarını, nemalarını ve ikramiyelerini tek kalemde ödediklerini belirten Pekdoğan, o dönem ki işçi ve memurların haklarını koruduğunu bildirdi.

 

HER AY 5 MİLYON TL BORÇ YAPIYOR

Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve ekibinin her ay faizsiz 5 Milyon TL borç yaptığını belirten Pekdoğan, “600 kişinin maaşını veremiyorsan başkanlık yapmayacaksın” dedi. Bir gazetecinin bu Pazar seçim olsa seçimi kazanır mısınız şeklinde ki soru üzerine açıklama yapan Pekdoğan, seçim ne zaman olursa olsun, bu seçimi kazanacaklarını ifade etti. Halkın kendisine çok büyük bir destek verdiğini belirten Pekdoğan, halkın gücü ile seçimden alınlarının akıyla çıkacaklarını iddia etti.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız